Ultima oră
Veste proastă venită de la Rangers! Ianis Hagi s-a accidentat Veste proastă venită de la Rangers! Ianis Hagi s-a accidentat
Patriche a ieşit la atac după înfrângerea cu FC Argeş şi penalty-ul uşor acordat: „Nişte plângăcioşi!” Patriche a ieşit la atac după înfrângerea cu FC Argeş şi penalty-ul uşor acordat: „Nişte plângăcioşi!”
VIDEO EXCLUSIV ǀ A fost sau n-a fost acordat corect penalty-ul din FC Argeş - Dinamo? Argumentele specialiştilor Look Sport VIDEO EXCLUSIV ǀ A fost sau n-a fost acordat corect penalty-ul din FC Argeş - Dinamo? Argumentele specialiştilor Look Sport
Andrei Prepeliţă a luat cele trei puncte cu Dinamo, dar este nemulţumit: „Mi-ar fi plăcut să facem 3-0” Andrei Prepeliţă a luat cele trei puncte cu Dinamo, dar este nemulţumit: „Mi-ar fi plăcut să facem 3-0”
Flavius Stoican, mulţumit de elevii săi după duelul cu FC Argeş: „O să fie şi mai bine, am jucători cu suflet!” Flavius Stoican, mulţumit de elevii săi după duelul cu FC Argeş: „O să fie şi mai bine, am jucători cu suflet!”
VIDEO | Stoican debutează cu înfrângere la Dinamo! „Câinii” au jucat bine, dar FC Argeş s-a impus şi cu ajutorul „centralului” Bârsan VIDEO | Stoican debutează cu înfrângere la Dinamo! „Câinii” au jucat bine, dar FC Argeş s-a impus şi cu ajutorul „centralului” Bârsan

Salariul lui Deian Sorescu creşte progresiv. Cât va încasa din vară de la Dinamo

Dinamo Publicat pe 10 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20544762/1/sorescu-dinamo.jpg

Chiar dacă are o formă slabă în ultima perioadă, în ultimele etape din Casa Liga 1 din 2021, Deian Sorescu e plătit regeşte la Dinamo. Astfel, fotbalistul are un contract bine definit, cu anumite clauze, care îi ridică progresiv salariul, indiferent de realizări.

Contractul lui Deian Sorescu cu Dinamo a fost făcut încă din perioada în care Cortacero era la echipă, astfel că în acest moment încasează 9.500 de euro pe lună. Din vară, remuneraţia va creşte la 10.000 de euro, potrivit PlaySport. Înţelegerea lui Sorescu cu Dinamo este scadentă în vara anului următor, 2023.

Răzvan Zăvăleanu a declarat că transferul lui Deian Sorescu are şanse serioase de a se realiza în perioada de mercato din iarnă. Administratorul judiciar al lui Dinamo a spus că există oferte pentru Sorescu şi din ţară, şi din afară.

Singura condiţie este ca tranzacţia să se realizeze în jurul sumei de un milion de euro, pentru ca trupa din Ştefan cel Mare să obţină nişte bani meniţi să ajute la supravieţuirea echipei, chiar dacă îşi va pierde cel mai bun fotbalist.

8 goluri şi o pasă de gol are Deian Sorescu pentru Dinamo, în 19 meciuri, din actuala ediţie a Ligii 1.

Chiar dacă ”roş-albii” sunt penultimii din clasament, Sorescu este depăşit în topul golgheterilor doar de Jefte Betancor (Farul, 11 goluri), Andrei Ivan (Universitatea Craiova, 10 goluri) şi Florin Tănase (FCSB, 9 goluri).

29 de goluri şi 26 de pase decisive, în 134 de prezenţe oficiale, are Deian Sorescu pentru Dinamo. Transfermarkt îl cotează pe polivalentul dinamovist la 1,9 milioane de euro.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele