Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Salt spectaculos pentru Dennis Man după transferul la Parma! La cât e cotat acum atacantul şi TOP 10 cei mai valoroşi români. Stanciu abia prinde topul

Stranieri Publicat pe 24 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20078277/2/rps2569.jpg

Transfermarkt a actualizat cotele de piaţă ale mai multor jucători români, iar ultimele modificări au adus schimbări şi în clasamentul celor mai valoroşi fotbalişti din ţara noastră, în funcţie de acest criteriu.

Lider în clasament rămâne Răzvan Marin, fiind evaluat la 12 milioane de euro (în creştere, faţă de 10 milioane de euro), însă jucătorul lui Cagliari e acum urmat îndeaproape de Dennis Man (locul 2 - 11 milioane de euro).

Transferat în această iarnă de la FCSB la Parma, într-o afacere de peste 13 milioane de euro, Man e cotat acum la 11 milioane de euro, faţă de 6,5 milioane de euro la cât era evaluat când încă juca în Liga 1.

Şi Valentin Mihăilă are o creştere importantă în acest top, fiind plasat acum pe locul 3, cu o cotă de 8,5 milioane de euro.

TOP 10 cei mai valoroşi jucători români - 2021

În clasament mai apar Alexandru Mitriţă (Al Ahli - 7 milioane de euro), Ionuţ Radu (Inter - 7 milioane de euro) sau Ianis Hagi (Rangers - 6 milioane de euro).

În top 10 indră doar doi jucători din Liga 1: Alexandru Cicâldău, de la Craiova şi Florinel Coman, de la FCSB (ambii pe locul 7, 5,5 milioane de euro).

Nicolae Stanciu prinde ultimul loc din TOP 10, cu o cotă de 4,5 milioane de euro.

Iată cum arată TOP 10 cei mai valoroşi jucători români în acest moment:

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20078277/1/cote-piata.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele