Ultima oră
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”
Neluţu Varga s-a săturat! Patronul CFR-ului, decizie de ultimă oră după ce se înţelese cu Dan Petrescu

Neluţu Varga s-a săturat! Patronul CFR-ului, decizie de ultimă oră după ce se înţelese cu Dan Petrescu
Paul Papp a semnat! ”Vreau în play-off” Paul Papp a semnat! ”Vreau în play-off”
Un nou produs marca Gică Hagi face furori: „E impresionant” | VIDEO EXCLUSIV Un nou produs marca Gică Hagi face furori: „E impresionant” | VIDEO EXCLUSIV

Samuel Eto’o, anunţ important după retragerea din fotbal! „O fac din dragoste şi pasiune pentru Camerun şi fotbal”

Alte campionate externe Publicat de Răzvan Cîrceag pe 22 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/20403377/1/eto.jpg

După ce a bucurat fanii sportului-rege timp de atâţia ani, odată cu retragerea, legendarul Samuel Eto’o vrea să-şi continue drumul. Fostul atacant va candida pentru preşedinţia Federaţiei Cameruneze de Fotbal.

„Sunt onorat şi bucuros să îmi anunţ candidatura pentru preşedinţia Federaţiei Cameruneze de Fotbal. După ce m-am gândit îndelung, am decis să fac asta din dragoste pentru Camerun şi din pasiune pentru fotbal. E timpul să reconstruim fotbalul nostru.

Îmi prezint candidatura cu angajamentul de a nu încasa niciun cent din indemnizaţia prevăzută pentru poziţia de preşedinte al federaţiei. Aceste fonduri vor fi dedicate dezvoltării fotbalului amator. Candidez pentru această poziţie pentru a atrage finanţări externe”, a declarat Eto’o.

Eto’o este unul dintre cei mai cunoscuţi şi apreciaţi atacanţi din istoria recentă a fotbalului, fiind singurul jucător african cu două succese în Champions League, cu echipe diferite. În total are 3. Două cu Barcelona şi unul cu Inter Milano, sub comanda lui Jose Mourinho, în 2009. În cei 22 de ani de activitate a adunat 18 trofee.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri