Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Samuel Umtiti şi-a prelungit contractul cu FC Barcelona. El a acceptat diminuarea salariului

Barcelona Publicat pe 10 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/20544863/1/umtiti.jpg

Internaţionalul francez Samuel Umtiti şi-a prelungit contractul cu FC Barcelona până în 2026. El a acceptat o diminuare a salariului, ceea ce permite înscrierea în La Liga a lui Ferran Torres, recrutat de la Manchester City la începutul lunii ianuarie.

Jucătorul de 28 de ani, care evoluează la FC Barcelona din 2016, avea contract până în 2023.

Această prelungire este însoţită de un "efort" din partea jucătorului privind salariul pentru un sezon şi jumătate, până la încheierea contractului anterior.

Barça subliniază, de asemenea, că reducerea salariului lui Umtiti va ajuta clubul să-şi îndeplinească angajamentele financiare faţă de Liga Spaniolă şi să îi permită clubului să-l înregistreze oficial pe Ferran Torres, cumpărat cu aproximativ 55 de milioane de euro de la Manchester City.

ŢFC Barcelona doreşte să-i mulţumească public lui Samuel Umtiti pentru efortul şi afecţiunea pe care le-a arătat faţă de club”, au precizat catalanii.

Confruntat cu numeroase probleme fizice, Umtiti şi-a pierdut statutul de titular la FC Barcelona şi de la începutul sezonului jucat un singur meci din această postură.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele