Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Sancţiune dură pentru Marius Şumudică, după scandalul provocat la meciul din etapa trecută, cu Antalyaspor

Alte campionate externe Publicat de Daian Cutu pe 22 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/19561406/1/img-20200912-wa0006.jpg

Comisia de Disciplină a Federaţiei Turce de Fotbal a decis, joi, ca tehnicianul echipei Gaziantep FK, Marius Şumudică, să fie suspendat patru meciuri şi amendat după partida din deplasare cu Antalyaspor.

Şumudică a fost găsit vinovat de faptul că la meciul de duminica trecută, terminat la egalitate, scor 1-1, deşi nu avea voie la vestiar şi pe banca tehnică, le-a transmis din tribună instrucţiuni celor de pe bancă şi jucătorilor. El a fost suspendat patru jocuri şi amendat cu 33.000 de lire turceşti.

Tehnicianul a primit şi o amendă de 900 de lire turceşti pentru că nu s-a conformat regulilor de distanţare socială şi de purtare a măştii.

Marius Ştefan Şumudică, fiul lui Marius Şumudică, care deşi nu are licenţă de antrenor şi un contract înregistrat la federaţie a fost acreditat ca antrenor secund la meciuri, a primit o suspendare de un an şi a fost amendat cu 100.000 de lire turceşti, potrivit tff.org. El a primit şi o amendă de 900 de lire pentru că nu a respectat regula cu privire la purtarea măştii.

Tot după etapa de săptămâna trecută, Cristian Săpunaru, de la Kayserispor, eliminat la meciul cu Sivasspor, a fost suspendat două jocuri.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri