Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Săndoi anunţă revoluţie la Chindia. ”Chiar am căzut de acord că o să ne trebuiască 6-7 jucători, pentru că noi am pierdut mai mult de jumătate din echipă”

Chindia Târgoviște Publicat de Daian Cutu pe 23 aug 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38240/19459404/1/sandoi.jpg

Început de bun augur pentru Daniel Pancu. Poli Iaşi a câştigat cu 1-0, pe teren propriu, contra celor de la Chindia Târgovişte. Unicul gol a fost marcat de Passaglia, în minutul 22, care a înscris elegant, după o fază creată de Popadiuc.

Imediat după meci, Emil Săndoi a declarat că cei de la Chindia vor primi întăriri serioase zilele următoare. Se pare că deja ar fi fost realizată o listă de necesităţi de urgenţă, care cuprinde 6-7 nume. Formaţia dâmboviţeană a pierdut o bună parte din lot în intersezon.

 "Aşa ca joc a fost diferit faţă de jocul din finalul sezonului trecut. E adevărat că am început mai temători partida, ne-am şi văzut conduşi la un moment dat pe o greşeală inadmisibilă defensivă. Dar după aceea cred că am revenit în joc şi chiar cred că am controlat partida, dar vedeţi 60 de minute am stat în jumătatea de teren a adversarului... Dacă eram mai concentraţi la finalizare... După aspectul jocului, vreau să îl felicit pe Daniel Pancu pentru victoria de azi, dar cred un rezultat de egaltitate este mult mai echitabil.

Nu pot să spun că am cerut eu. Chiar am căzut de acord că o să ne trebuiască 6-7 jucători, pentru că noi am pierdut mai mult de jumătate din echipă.

Azi, nu pot să spun că nu sunt mulţumit ca joc de ansamblu, ca implicare, dar trebuie să recunosc că au fost şi multe greşeli individuale pe parcurs, greşeli pe care dacă nu le-am fi făcut, am fi putut să întoarcem rezultatul de pe tabelă şi eu chiar am speram până în ultimele secunde, că vom reuşi să întoarcem rezultatul. Nu a fost să fie azi, poate o să fie la meciul următor"
, a declarat Emil Săndoi, după eşecul din Copou.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri