Ultima oră
Marius Constantin, la Craiova până la 37 de ani! Ce salariu va încasa Marius Constantin, la Craiova până la 37 de ani! Ce salariu va încasa
VIDEO | Începe play-out-ul Ligii 1! UTA - Viitorul, de la ora 17:30, pe Look Sport. Echipele de start VIDEO | Începe play-out-ul Ligii 1! UTA - Viitorul, de la ora 17:30, pe Look Sport. Echipele de start
Parma a avut concurenţă. Un alt club din Italia s-a aflat pe urmele lui Man: "L-am urmărit!" Parma a avut concurenţă. Un alt club din Italia s-a aflat pe urmele lui Man: "L-am urmărit!"
Dinamo a pierdut un jucător. Poate ajunge la marea rivală: "Îl vor FCSB şi FC Voluntari" Dinamo a pierdut un jucător. Poate ajunge la marea rivală: "Îl vor FCSB şi FC Voluntari"
La fix! Darius Olaru va fi apt pentru derby-ul cu Craiova La fix! Darius Olaru va fi apt pentru derby-ul cu Craiova
FED CUP | România - Italia se vede în direct pe Look Sport+. Irina Bara - Elisabeta Cocciaretto 1-6, 3-2, în meciul de deschidere FED CUP | România - Italia se vede în direct pe Look Sport+. Irina Bara - Elisabeta Cocciaretto 1-6, 3-2, în meciul de deschidere

Săndoi explică eliminarea din Cupă: "Aşa ceva e inadmisibil la Liga 1". Declaraţie de dragoste pentru Craiova: "E sufletul meu"

Cupa României Publicat pe 2 mar 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38111/20035376/15/sandoi.jpg


Eliminat de Craiova în sferturile Cupei, 1-0, la o zi după ce a împlinit 56 de ani, Emil Săndoi, antrenorul Chindiei, a pus înfrângerea pe seama greşelii inadmisibile pe care Dumitraşcu a făcut-o la faza golului marcat de Cîmpanu. Tehnicianul a recunoscut că a stat şi cu gândul la meciul de vineri, cu Sepsi, apoi le-a mulţumit oltenilor pentru cadoul făcut la începutul meciului.
 
"Consider că acum trei zile mi-au făcut un cadou frumos. Îmi doream şi azi un rezultat pozitiv, din păcate nu a fost să fie. Am avut o bară la 0-0, după aceea am făcut cadou acel gol. La Liga 1 e inadmisibil să faci o asemenea preluare în careu, când eşti sub presiune. Ne-am văzut conduşi, ne-am pierdut apoi. N-aş putea să spun că au fost ocazii clare în rest, poate în a doua repriză Craiova a gestionat bine rezultatul. Au posesie bună, jucători de calitate pentru campionatul nostru. A fost bara lui Tudorie, în rest doar câteva oportunităţi, nu ocazii foarte clare.
 
Am încercat, am făcut toate schimbările pe care le puteam face. Câţiva jucători i-am lăsat la Târgovişte. În şase zile avem trei jocuri, două cu Craiova, apoi la Sepsi. Era normal să ne gândim şi la etapa de vineri. Dar asta nu înseamnă că nu ne-am dorit victoria, am mizat şi pe dăruirea şi sacrificiul unor jucători care au jucat mai puţin. Din păcate, realizările nu au fost multe la număr", a declarat Săndoi, la finalul meciului.

 
"Le mulţumesc pentru cadou. Mi-aş fi dorit să nu fie trecută vârsta pe spate, dar îl voi pune acasă în tribune, pentru că Craiova e sufletul meu. Cât am jucat şi am antrenat şi eu am fost parte din sufletul Craiove. În viaţă e posibil orice (n. red - întrebat dacă s-ar întoarce la Craiova)", a mai punctat fostul internaţional.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38111/20035376/14/es.jpg
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Cupa României

Ultimele articole Toate articolele