Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Săndoi, mulţumit cu remiza de la Voluntari. ”E important că n-am pierdut, chiar dacă s-au făcut foarte multe greşeli individuale”

Chindia Târgoviște Publicat de Daian Cutu pe 10 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38240/20175552/1/sandoi.jpg

FC Voluntari şi Chindia Târgovişte au terminat la egalitate, scor 0-0, în ultimul meci al etapei VII din play out. Partida a putut fi urmărită în direct pe Look Sport+. Prima repriză a fost una echilibrată, cu şanse pentru fiecare formaţie, dar revenirea de la cabine a adus acalmice în joc şi ideea că remiza este un rezultat mulţumitor.

Emil Săndoi s-a declarat la finalul partidei mulţumit cu acest punct şi a ţinut să puncteze multitudinea de erori individuale comise de elevii săi.

„E important că n-am pierdut, chiar dacă s-au făcut foarte multe greşeli individuale. La Voluntari este o presiune a rezultatului care poate să-ţi dea un anumit blocaj. Şi noi am făcut destul de multe greşeli individuale. Dar, până la urmă, este un punct câştigat, n-am primit gol. Poate acest punct ne consolidează poziţia fruntaşă, o să încercăm să mergem pe aceeaşi linie.

Eu îi felicit pe jucătorii mei. Au scos un rezultat pozitiv, şi schimbarea asta de temperatură şi-a pus amprenta asupra jocului ambelor echipe. Chiar dacă nu sunt mulţumit de jocul pe care l-am prestat, asta nu înseamnă că nu sunt mulţumit de rezultat”, a declarat Săndoi, la flash-interviuri.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri