Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Săndoi rămâne în gardă, deşi elevii săi au dominat turul cu Mioveni. ”După rezultatul de azi mi-aş fi dorit să fi fost într-o singură manşă”

Chindia Târgoviște Publicat de Daian Cutu pe 9 aug 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38240/19446229/1/sandoi.jpg

Chindia Târgovişte a câştigat la Ploieşti, în faţa celor de la CS Mioveni, cu scorul de 2-0, partida tur din cadrul barajului de menţinere/promovare în Casa Liga 1. Formaţia lui Emil Săndoi a dominat în mare parte jocul, arătând diferenţa clară dintre cele două eşaloane.

Antrenorul Chindiei a îndemnat la precauţie, deşi elevii săi au controlat autoritar cele 90 de minute. Săndoi este de părere că nu s-a tranţat soarta calificării azi.

”Nu trebuie să ne liniştească pentru că este o partidă care se joacă. Nu vom face greşeala să credem că suntem calificaţi sau câştigători ai acestui baraj. Chiar şi azi a fost mult mai greu pentru noi pentru că am jucat o partidă decisivă cu câteva zile înainte, azi iar o partidă decisivă, peste 3 zile iar o partidă decisivă. 

Din punctul asta de vedere suntem dezavantajaţi. Vreau să-i felicit pe jucători pentru partida de azi, pentru modul în care au fost concentranţi 90 de minute şi trebuie să înţeleagă că şi ultimele 90 trebuie să fie la fel de concentranţi. Per total, cred că e victorie meritată dacă ne gândim şi la ocaziile avute. Dar e un rezultat care poate să păstreze suspansul. 

După rezultatul de azi mi-aş fi dorit să fi fost într-o singură manşă. Glumesc. Calificarea se joacă, nu o să cădem în greşeala să credem că suntem câştigătorii acestui play off, o să fie o partidă foarte intensă şi la Mioveni, dar sperăm în continuare să ne ajute şi acest rezultat, dar să ne ajute şi evoluţia echipei.

A fost un risc pe care mi l-am asumat. Să preiei o echipă cu 6 săptămâni înainte de a termina campionatul. A fost un risc şi este în continuare”, a declarat tehnicianul dâmboviţenilor, imediat după meciul de la Ploieşti.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri