Ultima oră
Fostul fotbalist anunţă că a fost vizitat de poliţie de patru ori în trei zile. „Bun venit în Coreea de Nord” Fostul fotbalist anunţă că a fost vizitat de poliţie de patru ori în trei zile. „Bun venit în Coreea de Nord”
Dorit de Barcelona şi Manchester United, Julian Nagelsman a anunţat unde va antrena din sezonul viitor Dorit de Barcelona şi Manchester United, Julian Nagelsman a anunţat unde va antrena din sezonul viitor
Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid
Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc” Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc”
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”

Şansa carierei pentru Nicolae Stanciu. Cu ce echipă ar putea semna

Stranieri Publicat de Daian Cutu pe 29 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20447143/1/sta.jpg

Nicolae Stanciu s-a transferat în 2019 la Slavia Praga şi este unul intre fotbaliştii importanţi din lot. Mijlocaşul român mai are contract până în vara anului 2023, dar se pare că va pleca mai devreme. Următoarea destinaţie ar putea fi Premier League!

Situaţia este oarecum atipică, deoarece ar urma să rămână sub aceeaşi conducere. Patronul Slaviei Praga, Daniel Kretinsky intenţionează să cumpere 27% din acţiunile celor de la West Ham. Formaţia din Premier League caută de ceva vreme un investitor, iar salvarea se pare că vine din Cehia, de la cel care cârmuieşte destinele campioanei en-titre.

Cei de la Football.london scriu că în cazul în care Kretinsky va deveni proprietar, atunci va începe o campanie de transferuri tocmai de la Slavia, cealaltă echipă a sa, iar Stanciu este unul din numele de pe listă.

"Mijlocaşul ofensiv al Slaviei, care deţine un talent imens, mai are doi ani de contract la Praga, ceea ce înseamnă că poate fi disponibil la preţ redus", scrie sursa mai sus citată.

  • 11 goluri în 52 de selecţii are Nicolae Stanciu pentru naţionala României.
  • 24 de goluri în 101 meciuri a marcat acesta pentru Slavia Praga.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele