Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Şansele ca Man să plece de la FCSB rămân crescute. Presa internaţională anunţă clubul pregătit să plătească 12 milioane de euro

FCSB Publicat pe 1 aug 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/19438363/1/dennis-man-1.jpg

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/19438363/1/dennis-man-1.jpg

Şansele ca Dennis Man să plece de la FCSB rămân în continuare mari. Potrivit soccernews.nl, Feyenoord este noua echipă care atentează la mijlocaşul bucureştenilor şi ar putea oferi destul de uşor suma solicitată de Gigi Becali, de 12 milioane de euro.

Anterior, s-a vorbit şi despre interesul grupării AS Monaco pentru Man, doar că nu se ştie exact dacă francezii sunt pregătiţi să ofere aceşti bani, mai ales că au ceva probleme de ordin financiar.

Norwich a transferat din Polonia 

Norwich City, echipă retrogradată matematic din Premier League, s-a reorientat, după ce nu a ajuns la un acord cu FCSB pentru transferul lui Dennis Man. Gruparea engleză a anunţat transferul lui Przemyslaw Placheta, o extremă adusă din Polonia, de la Slask Wroclaw.

Placheta (22 de ani) este apropiat de Man (21 de ani) atât ca vârstă, cât şi ca poziţie în teren. Placheta poate să evolueze în ambele flancuri, iar în acest sezon a reuşit opt goluri şi cinci pase decisive. Trei milioane de euro a plătit Norwich pentru transferul fotbalistului polonez, cu patru milioane mai puţin decât era dispusă să ofere pentru Dennis Man.

Gigi Becali a solicitat, însă, 15 milioane de euro pentru "perla sa", motiv pentru care mutarea a picat.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele