Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Şapte fotbalişti, sub comanda lui Carlo Ancelotti la Real Madrid

Real Madrid Publicat pe 1 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/20270009/1/profimedia-0590471014-1.jpg

Carlo Ancelotti pregăteşte reconstrucţia Realului în această vară. A venit într-un moment extrem de delicat, iar recent a primit nu mai puţin de şapte fotbalişti. Nu după transferuri, ci după reveniri din împrumuturi. Antrenorul îi va testa în această perioadă imediată de pregătire şi va decide dacă va miza pe ei în sezonul următor.

Brahim Diaz, Martin Odegaard, Luka Jovic, Vallejo, Kubo, Gareth Bale şi Dani Ceballos s-au întors la Real Madrid. Situaţia lui Bale este una mai complicată, el dorind să plece din capitala Spaniei.

Am un respect major pentru tot ceea ce înseamnă Everton şi sper ca acest club să reuşească performanţe majore în viitor. Deşi am savurat perioada mea de la Everton, am beneficiat de o oportunitate neaşteptată, pe care o consider potrivită pentru mine şi familia mea, la acest moment”, a fost prima reacţie a lui Ancelotti, după revenirea la Real.

Isak la Real?

Alexander Isak (21 de ani) este noua ţintă a Realului, anunţă AS. Atacantul a făcut un sezon trecut bun în La Liga, la Real Sociedad, iar evoluţiile sunt continuate cu prestaţiile din naţionala Suediei, de la EURO. Madrilenii sunt pregătiţi să pună zeci de milioane de euro la bătaie, pentru a obţine acordul formaţiei din Sociedad.

Cotat de Transfermarkt la 40 de milioane de euro, e greu de crezut, totuşi, că afacerea se va face pe această sumă, dacă se va face. Este de aşteptat, conform informaţiilor din presa din Spania, ca Real Sociedad să solicite mai mult.

Real a rămas impresionată de Isak, care stagiunea trecută a marcat, în toate competiţiile, 17 goluri şi a oferit două pase de gol în 44 de partide. Atacantul a ajuns la Real Sociedad în vara lui 2019, de la Borussia Dortmund, pentru 15 milioane de euro.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele