Ultima oră
VIDEO | Valtteri Bottas a semnat contractul! Înţelegerea e valabilă până în 2021 VIDEO | Valtteri Bottas a semnat contractul! Înţelegerea e valabilă până în 2021
Rivalii contestă trimiterea Stelei la barajul de promovare în Liga 3: "O decizie anapoda. O vom ataca!" Rivalii contestă trimiterea Stelei la barajul de promovare în Liga 3: "O decizie anapoda. O vom ataca!"
OFICIAL | Manuel Pellegrini, back in bussines! Antrenorul s-a întors în fotbal după 6 luni de pauză OFICIAL | Manuel Pellegrini, back in bussines! Antrenorul s-a întors în fotbal după 6 luni de pauză
Concurenţă pentru Simona: 11 jucătoare de top 30 WTA joacă la Palermo Concurenţă pentru Simona: 11 jucătoare de top 30 WTA joacă la Palermo
FCSB şi Craiova s-au zgârcit la bani, dar acum fotbalistul poate da lovitura. E dorit într-un campionat important şi se oferă câteva milioane de euro pentru el FCSB şi Craiova s-au zgârcit la bani, dar acum fotbalistul poate da lovitura. E dorit într-un campionat important şi se oferă câteva milioane de euro pentru el
Suarez, cuvinte frumoase despre o "ţintă" a Barcelonei: "E un jucător grozav" Suarez, cuvinte frumoase despre o "ţintă" a Barcelonei: "E un jucător grozav"

SĂRBĂTOARE LA BOTOŞANI DUPĂ VICTORIA CU DINAMO! CROITORU: „NU TREBUIE SĂ JOCI LA FCSB SAU CFR CA SĂ FII JUCĂTOR MARE”

Video Publicat pe 19 dec 2019
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38118/19232170/1/croitoru-2.jpg

FC Botoşani s-a impus cu noroc în faţa lui Dinamo, 1-0, iar moldovenii au acum 5 puncte în faţa „câinilor”, în condiţiile în care cele două echipe concurează pentru un loc în play-off. Deşi mai sunt 4 etape de disputat din sezonul regular, timp în care se pot petrece schimbări importante în calsament, botoşănenii au sărbătorit acest succes ca pe o mare şi decisivă victorie, iar antrenorul Marius Croitoru şi-a lăudat jucătorii.

„Să baţi Dinamo, CFR şi Viitorul în trei săptămâni, înseamnă că aceşti băieţi au cu adevărat valoare! Au înţeles că nu trebuie să joci la Steaua sau la CFR ca să fii jucător mare”, a spus Coritoru, în direct pe Look Plus.

Tehnicianul spune că nu are nevoie de alţi jucători în pauza de iarnă şi şi-a exprimat speranţa că nu va pierde fotbalişti importanţi.

„Nu mă gândesc la mutări în iarnă. Ar fi o nedreptate pentru jucătorii care au dus echipa aici. Schimbările se fac atunci când nu merge. Dacă conducerea va hotărî să vândă, nu mă pot opune în evoluţia carierei fotbalistului”, a mai afirmat Croitoru.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Video

Ultimele articole Toate articolele