SĂRBĂTOARE LA BOTOȘANI DUPĂ VICTORIA CU DINAMO! CROITORU: „NU TREBUIE SĂ JOCI LA FCSB SAU CFR CA SĂ FII JUCĂTOR MARE” - LOOKSPORT
Skip to content
Liga I Noutăți Video

SĂRBĂTOARE LA BOTOȘANI DUPĂ VICTORIA CU DINAMO! CROITORU: „NU TREBUIE SĂ JOCI LA FCSB SAU CFR CA SĂ FII JUCĂTOR MARE”

FC Botoșani s-a impus cu noroc în fața lui Dinamo, 1-0, iar moldovenii au acum 5 puncte în fața „câinilor”, în condițiile în care cele două echipe concurează pentru un loc în play-off. Deși mai sunt 4 etape de disputat din sezonul regular, timp în care se pot petrece schimbări importante în calsament, botoșănenii au sărbătorit acest succes ca pe o mare și decisivă victorie, iar antrenorul Marius Croitoru și-a lăudat jucătorii.

„Să bați Dinamo, CFR și Viitorul în trei săptămâni, înseamnă că acești băieți au cu adevărat valoare! Au înțeles că nu trebuie să joci la Steaua sau la CFR ca să fii jucător mare”, a spus Coritoru, în direct pe Look Plus.

Tehnicianul spune că nu are nevoie de alți jucători în pauza de iarnă și și-a exprimat speranța că nu va pierde fotbaliști importanți.

„Nu mă gândesc la mutări în iarnă. Ar fi o nedreptate pentru jucătorii care au dus echipa aici. Schimbările se fac atunci când nu merge. Dacă conducerea va hotărî să vândă, nu mă pot opune în evoluția carierei fotbalistului”, a mai afirmat Croitoru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră să vezi ce meciuri sunt pentru tine