Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

"Satisfacţia lui numărul unu e de a fi omul care decide". FCSB, subiect închis pentru Anghel Iordănescu: "Au fost discuţii în câteva rânduri cu Gigi Becali"

Superliga Publicat pe 6 iul 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19412460/1/gb.jpg


Fost selecţioner al României, Anghel Iordănescu crede că Gigi Becali nu mai are ca obiectiv principal obţinerea performanţelor la FCSB şi recunoaşte că a fost aproape de vicecampioana României în mai multe rânduri.
 
Unul dintre marii fotbalişti şi antrenori ai Stelei, Iordănescu consideră că Becali greşeşte atunci când încearcă să ia toate deciziile în club, fără să ţină cont de părerea oamenilor din jur: "Lăsând la o parte latura sportivă… şi aici e o critică pe care i-o aduc… cred că el se mulţumeşte şi satisfacţia lui numărul 1 este de a fi omul care decide. Nu-l mai interesează performanţa. Cred că greşeşte că nu-i lasă pe cei pe care îi angajează să ia deciziile, oamenii de fotbal", a declarat Anghel Iordănescu, la Realitatea Sportivă.
 
Din fotoliul omului retras din fotbal, fostul mijlocaş dezvăluie că a fost aproape de FCSB, dar şi că preluarea echipei e un "subiect îbcheiat", în contextul în care Gigi Becali îşi asumă rolul de om care decide tot ce se întâmplă la vicecampioana României: "Au fost discuţii directe în câteva rânduri cu Gigi Becali, la FCSB. Dar în momentul de faţă sunt bine aşa cum sunt. Ce rost mai are să discutăm? E un subiect încheiat, nu mai are niciun sens. Gigi e greu de schimbat! Eu cred că, în momentul de faţă, Gigi Becali îşi doreşte să rămână aşa cum este el… să rămână nu numai patron, omul care decide, cel mai important om din club. 
 
Dar trebuie să remarcăm şi faptul că Gigi Becali a investit cu adevărat la FCSB şi indirect în fotbalul românesc. Dacă nu era el, convingerea mea e că fotbalul suferea şi mai mult. Multe echipe supravieţuiesc şi datorită lui Gigi Becali", a mai punctat ultimul selecţioner al României la un turneu final, EURO 2016.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele