Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Scandal de rasism în Liga 1! Reacţia clubului Hermannstadt: "Alături de Romario Pires! Merită respect din partea tuturor"

Hermannstadt Publicat de Andrei Ionascu pe 17 apr 2021
mail-share icon Email

Meciul dintre Chindia Târgovişte şi FC Hermannstadt, scor 2-0, în direct pe Look Sport, s-a încheiat cu un scandal de proporţii. Mijlocaşul brazilian Romario Pires, de la Hermannstadt, a intrat în conflict cu Andrei Piţian de la Chindia, iar situaţia a degenerat. Romario Pires, care a primit cartonaşul roşu, susţine că a fost victima unui atac rasist, iar clubul sibian a emis un comunicat în care îşi manifestă susţinerea faţă de jucătorul brazilian.

Pe imagini se poate observa că Romario Pires este foarte nervos şi îi reproşează ceva unui jucător de la Chindia. Treptat, în conflict s-au implicat mai mulţi jucători din cele două echipe.

Romario Pires susţine că Andrei Piţian i-a strigat: "Ce faci aşa, ca un maimuţoi?".

Potrivit raportului de arbitraj, prezentat de DigiSport, Piţian, aflat în tribună, l-a luat în colimator pe Romario Pires încă din startul partidei şi l-a strigat "Tarzan" în repetate rânduri. În plus, Piţian s-ar fi bătut şi cu pumnii în piept de mai multe ori, încercând să imite gesturile unei gorile.

"Alături de Romario Pires! Romario Pires este unul dintre noi. Acest OM şi ATLET îşi dă sufletul pe teren, dar şi în afara lui pentru echipa noastră! Acest OM şi ATLET dă tot ce are mai bun pentru ca Sibiul să aibă fotbal în Liga 1!  Acest OM şi ATLET are tot respectul nostru. Merită! În mod evident merită #RESPECT din partea tuturor, iar dacă alţii aleg altă cale probabil sunt în stare să îşi asume asta...

Suntem alături de tine, Romică! Indiferent de rezultat! #FCH = familie", este comunicatul clubului Hermannstadt.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Hermannstadt

Ultimele articole Toate articolele