Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Scandal în Cehia, din cauza lui Nicuşor Stanciu. Ce a făcut internaţionalul român

Alte campionate externe Publicat de Daian Cutu pe 30 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/19407298/2/stanciu-slavia.jpg

Slavia Praga a câştigat al doilea titlu consecutiv în campionatul Cehiei, săptămâna trecută, după victoria cu 1-0 în derby-ul cu Viktoria Plzen. Stanciu şi colegii lui au un avans de trei puncte faţă de Plzen, dar şi avantajul meciurilor directe.

Fotbalistul român a făcut un gest extrem de controversat la serbarea succesului. Instigat de fani, Stanciu a strigat: „Moarte Spartei”, referire la rivala din Praga, unde Stanciu a evoluat timp de un an.

Reacţiile au venit la scurt timp: „Este foarte urât ce a făcut. Dacă aş fi fost antrenor acolo, l-aş fi dat afară. Nu este frumos ce a făcut. Este vulgar şi nu este un gest normal pentru un jucător de la un club faimos. Chiar nu îmi place”, a spus Petr Ulicny, fostul antrenor al lui Stanciu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri