Ultima oră
EXCLUSIV | FCSB l-a ofertat pe Ilie Poenaru. Dezvăluire în direct: "Becali mi-a spus asta!". UPDATE | Reacţia lui Gigi Becali: "Şi-a câştigat un loc pe lista mea!" EXCLUSIV | FCSB l-a ofertat pe Ilie Poenaru. Dezvăluire în direct: "Becali mi-a spus asta!". UPDATE | Reacţia lui Gigi Becali: "Şi-a câştigat un loc pe lista mea!"
Pleacă Man şi Mihăilă de la Parma, dacă echipa retrogradează? Victor Becali: "Au început tatonările!" Pleacă Man şi Mihăilă de la Parma, dacă echipa retrogradează? Victor Becali: "Au început tatonările!"
VIDEO | Duelul suferinţei. Ultimele două clasate, Poli Iaşi şi FC Hermannstadt, se înfruntă de la 17:30, pe Look Sport. Echipele de start VIDEO | Duelul suferinţei. Ultimele două clasate, Poli Iaşi şi FC Hermannstadt, se înfruntă de la 17:30, pe Look Sport. Echipele de start
FOTO | Simona Halep se pregăteşte pentru sezonul de zgură. Darren Cahill a venit în România! "Tatăl tău mi-a dat un coniac în miezul zilei" FOTO | Simona Halep se pregăteşte pentru sezonul de zgură. Darren Cahill a venit în România! "Tatăl tău mi-a dat un coniac în miezul zilei"
Victor Piţurcă îi trasează direcţia lui Mirel Rădoi: "Să vă spun un secret. Mai bine aşa, decât cu un jucător valoros, dar capricios" Victor Piţurcă îi trasează direcţia lui Mirel Rădoi: "Să vă spun un secret. Mai bine aşa, decât cu un jucător valoros, dar capricios"
Arbitri din Franţa şi Italia la meciurile de marţi, din Liga Campionilor
Arbitri din Franţa şi Italia la meciurile de marţi, din Liga Campionilor

Scandal în Grecia. Un număr uriaş de gimnaşti anunţă că ani de zile au fost supuşi agresiunilor din partea antrenorilor lor

Gimnastica Publicat de Daian Cutu pe miercuri, 14:56
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38218/20103819/1/gre.jpg

Scandal uriaşă în Grecia, după ce 22 de foste gimnaste şi foşti gimnaşti au trimis o scrisoare preşedintei Greciei, Katerina Sakellaropoulou, în care se plâng că timp de decenii au fost unor agresiuni "apropiate de tortură" din partea antrenorilor lor, a anunţat cotidianul EfSyn, citat de Le Figaro.

În această scrisoare, gimnaştii evocă practici "dure şi abuzive" datând încă din 1985, printre care înfometarea, abuzurile  psihice şi fizice, dar şi hărţuirea sexuală.

"Pentru prima oară, un număr important de sportivi protestează faţă de abuzurile psihice şi fizice suportate", a declarat avocatul reclamanţilor Alexandros Adamidis.

Potrivit acestei scrisori, antrenorii ar fi pălmuit, lovit, busculat şi ar fi aruncat cu diverse obiecte în sportivi, iar pe unele gimnaste le-ar fi tras de păr.

Federaţia greacă nu a comentat acuzaţiile.

mail-share icon Email
viewscnt

Gimnastica

Ultimele articole Toate articolele