Ultima oră
Gigi Becali, anunţ de ultimă oră. Ce se întâmplă cu jucătorii de la FCSB după prelungirea stării de urgenţă Gigi Becali, anunţ de ultimă oră. Ce se întâmplă cu jucătorii de la FCSB după prelungirea stării de urgenţă
Decizia luată de PSG în cazul lui Icardi. Inter cere 70 de milioane de euro pentru argentinian Decizia luată de PSG în cazul lui Icardi. Inter cere 70 de milioane de euro pentru argentinian
Manchester United şi-a luat portar un puşti de 16 ani. „E un sentiment suprareal, n-am crezut când am aflat de interesul lor” Manchester United şi-a luat portar un puşti de 16 ani. „E un sentiment suprareal, n-am crezut când am aflat de interesul lor”
Variantă din Premier League pentru Denis Man. O echipă din Top 10 s-a interesat de jucătorul de la FCSB Variantă din Premier League pentru Denis Man. O echipă din Top 10 s-a interesat de jucătorul de la FCSB
Ruşii răspund acuzaţiei că ar fi mituit oficiali ai FIFA pentru a primi organizarea Mondialului din 2018. Mesajul purtătorului de cuvânt al Kremlinului Ruşii răspund acuzaţiei că ar fi mituit oficiali ai FIFA pentru a primi organizarea Mondialului din 2018. Mesajul purtătorului de cuvânt al Kremlinului
O legendă a NBA va conduce echipa lui Tătăruşanu. Anunţul făcut de Jean-Michel Aulas O legendă a NBA va conduce echipa lui Tătăruşanu. Anunţul făcut de Jean-Michel Aulas

Scandal înainte de Lyon - Juventus, generat de coronavirus! Doi primari din Franţa cer blocarea celor 3000 de fani italieni care vor să facă deplasarea

Champions League Publicat pe 25 feb 2020
mail-share icon Email
  • Lyon - Juventus, LIVE pe Look Sport, miercuri de la 22:00

Aproximativ 3.000 de suporteri torinezi au primit permisiunea de a se deplasa la Lyon, la meciul Olympique - Juventus, din optimile de finală ale Ligii Campionilor.

Majoritatea fanilor oaspeţi provine din Piemont, una dintre regiunile din nordul italiei afectate de epidemia de coronavirus.

Ministrul francez al Sănătăţii, Olivier Veran, nu consideră oportună anularea evenimentelor publice colective.

"Ar trebui să oprim evenimentele colective? Ar trebui să oprim Săptămâna Modei? Ar trebui să oprim meciurile? Ar trebui să închidem universităţile? Răspunsul este nu. Nu există niciun argument ştiinţific şi medical, astăzi, care să ne conducă la oprirea evenimentelor colective de această natură, unu, pentru că virusul nu circulă în Franţa şi doi, pentru că sunt cazuri limitate la Italia", a spus el la RTL, potrivit lefigaro.fr.

Clubul Olympique Lyon nu s-a pronunţat pe acest subiect, dar se va supune deciziilor autorităţilor. Din acest motiv, niciun fel de măsuri nu au fost luate în cazul celor 3.000 de suporteri torinezi şi 68 de jurnalişti italieni care vor face deplasarea la Groupama Stadium.

 


Contactaţi de Le Parisien, reprezentanţii clubului gazdă au precizat că "măsurile, dacă vor fi, vor fi luate de UEFA la recomandarea Ministrului Sănătăţii".

Dar primarii din Meyzieu şi Decines, din apropiere de Lyon, nu sunt de aceeaşi părere şi cer autorităţilor franceze interzicerea deplasării suporterilor italieni.

"În numele principiului precauţiei, dar şi pentru prevenirea oricăror perturbări ale ordinii publice cerem înaltelor autorităţi ale statului francez să se pronunţe în defavoarea venirii suporterilor italieni. De mai multe zile suntem în legătură cu prefectura şi cu Agenţia Naţională de Sănătate pentru a ne face cunoscute rezervele noastre cele mai ferme cu privire la venirea celor 3.000 de suporteri italieni", au precizat într-un comunicat comun cei doi primari, Laurent Fautra (Decines, localitatea în care se află stadionul echipei OL) şi Christophe Quiniou (Meyzieu), potrivit lequipe.fr.  

În doar câteva zile, Italia a devenit ţara europeană cea mai afectată în ceea ce priveşte numărul cazurilor de infectare cu coronavirus. De vineri până acum s-au înregistrat în Italia peste 280 cazuri de îmbolnăviri cu coronavirus şi şapte decese, cea mai afectată regiune fiind Lombardia, vecina Piemont.

Olimpique Lyon, echipă la care evoluează portarul Ciprian Tătăruşanu, va întâlni, miercuri, de la ora 22.00, pe teren propriu, echipa Juventus Torino, în manşa I a optimilor de finală ale Ligii Campionilor.

 

sursa: News.ro

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri