Ultima oră
VIDEO | FC Botoşani - Dinamo, ASTĂZI, de la 19:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start VIDEO | FC Botoşani - Dinamo, ASTĂZI, de la 19:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start
Retragere surprinzătoare din Liga 3! ”Vom rămâne în continuare cu grupele de juniori” Retragere surprinzătoare din Liga 3! ”Vom rămâne în continuare cu grupele de juniori”
„Duo-ul” surpriză propus lui Dan Şucu pentru a salva Rapidul: „Aş face urgent aceste oferte” „Duo-ul” surpriză propus lui Dan Şucu pentru a salva Rapidul: „Aş face urgent aceste oferte”
Unai Emery şi-a prelungit contractul cu Aston Villa Unai Emery şi-a prelungit contractul cu Aston Villa
VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0. Oltenii se poticnesc în ploaia ilfoveană şi nu profită de omul în plus VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0. Oltenii se poticnesc în ploaia ilfoveană şi nu profită de omul în plus
Cea mai tare ligă e Prima Liga! O nouă emisiune debutează AZI la Prima Sport
Cea mai tare ligă e Prima Liga! O nouă emisiune debutează AZI la Prima Sport

Scandal la FCSB - Astra. Un oficial al oaspeţilor şi-a cerut scuze, după ce a avut un derapaj la adresa adversarilor

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 16 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19895711/1/fcsb-astra.jpg

FCSB dovedeşte şi în 2021 că are cel mai bun joc ofensiv din Liga 1. Echipa antrenată către Toni Petrea a câştigat meciul de pe Arena Naţională cu Astra Giurgiu, scor 3-0, în direct pe Look Sport+. Golgheterii campionatului, Dennis Man şi Florin Tănase, au înscris în ultimul sfert de oră de joc.

Partida nu a fost lipsită de incident, George Neagu preparatorul fizic al oaspeţilor a avut un derapaj în prima repriză, la adresa unui adversar pe care l-a înjurat, iar o parte din cuvintele rostite de cel care a fost adus de la Dinamo pentru a se ocupa de giurgiuveni au fost captate de microfoane.

La scurt timp, Neagu şi-a prezentat scuze în mod public şi a declarat că a fost provocat, iar injuriile nu au venit din senin.

 

„Îmi cer scuze pentru acest incident în care am fost implicat. Este o situaţie neplăcută. Am fost înjurat de mamă, iar mama mea este decedată. Nu am putut să trec cu vederea toate înjurăturile acelei persoane îmbrăcate cu o geacă pe care erau inscripţionate însemnele FCSB.

Este voie cu fani la meci? Cum este posibil ca cineva sa înjure încontinuu? A depăşit limita şi am ajuns şi eu prea departe. Îmi cer scuze”
, a spus George Neagu pentru Gazeta Sporturilor

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele