Ultima oră
Ian Foster va antrena în Japonia Ian Foster va antrena în Japonia
NEWS ALERT | Lovitură de teatru! Informaţia care dinamitează viitorul Rapidului NEWS ALERT | Lovitură de teatru! Informaţia care dinamitează viitorul Rapidului
Nu vor avea adversar! Echipa de baschet a Statelor Unite ale Americii pentru Jocurile Olimpice Nu vor avea adversar! Echipa de baschet a Statelor Unite ale Americii pentru Jocurile Olimpice
NEWS ALERT | Conducerea Rapidului, decizie finală cu privire la Bergodi NEWS ALERT | Conducerea Rapidului, decizie finală cu privire la Bergodi
Nu e de la FCSB! Dumitru Dragomir a numit cel mai valoros jucător din Superligă! "Merge spre 7 milioane de euro. Se duce în Anglia şi joacă" Nu e de la FCSB! Dumitru Dragomir a numit cel mai valoros jucător din Superligă! "Merge spre 7 milioane de euro. Se duce în Anglia şi joacă"
Mihai Stoica a dezvăluit primul lucru pe care îl va face după ce FCSB va câştiga titlul Mihai Stoica a dezvăluit primul lucru pe care îl va face după ce FCSB va câştiga titlul

Scandal total la PSG: ”El nu respectă suporterii care au murit!”. De unde a pornit totul

PSG Publicat pe 11 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/19583437/1/psg-jucatori.jpg

Fostul antrenor de la PSG, Luis Fernandez, a reacţionat vehement după declaraţiile directorului sportiv al parizienilor, Leonardo, care a afirmat că oraşul fotbalului din Franţa este Marseille.

Tehnicianul care a pregătit-o pe PSG între iulie 1994 - iunie 1996 şi august 2017 - iunie 2018 s-a arătat dezgustat de discursul oficialului parizienilor.

"Mă dezgustă, nu îmi place deloc. El vorbeşte despre un club care a jucat două finale de Cupa Campionilor. El a stat un an la PSG. Apoi a plecat în Italia. Când Rai a plecat de la PSG, a plâns timp de 7 ani după aceea.

La fel Ricardo şi Valdo. El nu respectă suporterii care au murit, care ne-au părăsit, nici oficialii clubului. El nu respectă istoria PSG-ului, care are 50 de ani. Când îl văd cum face declaraţii ca asta, mă înfurie.", a reacţionat Luis Fernandez.

"Să câştigi aici Champions League ar fi ceva unic. Pentru că e ceva ce Daniel Hetcher a construit până acum. Vorbim despre 50 de ani, nu e mult. E adevărat că sunt urcuşuri şi coborâşuri, dar e ceva normal.

Alte cluburi au câştigat trofeul prin 1970, cum ar fi Ajax, care e fondat în 1890. Trebuie construită o anumită cultură în oraş. Parisul n-a fost tocmai un oraş al fotbalului. Acela a fost mereu a fost Marseille. La Paris, avem încă multe lucruri de făcut", a spus Leonardo.

mail-share icon Email
viewscnt

PSG

Ultimele articole Toate articolele