Ultima oră
Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată

Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată
ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare
Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul

Scandalul cu Ronaldo a fost picătura care a umplut paharul. Aşa a fost îndepărtat Mourinho de la Real: ”Când am ajuns în vestiar, era disperat, era aproape să plângă”

Real Madrid Publicat pe 5 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/19382812/1/mourinho-ronaldo.jpg

Jose Mourinho a pregătit-o pe Real Madrid în perioada 2010-2013, iar acum a ieşit la iveală unul dintre motivele care au condus la plecarea portughezului de la echipa din capitala Spaniei. Totul a fost scos în evidenţă de mijlocaşul Luka Modric, în cartea în care îşi expune viaţa de fotbalist. Momentul l-a avut în prim-plan şi pe Cristiano Ronaldo şi s-a petrecut la un meci din Cupa Spaniei.

Mourinho l-a criticat pe conaţionalul său pentru că nu îşi menţinea marcajul, iar de acolo totul a luat o turnură destul de ciudată. Reacţia antrenorului a fost foarte dură, iar Ronaldo a fost la un pas să plângă în faţa colegilor săi. Chiar şi după meci, Mourinho a fost atât de iritat încât nu a putut să se oprească. ”Am fost şocat de furia lui Jose Mourinho, îndreptată către Cristiano Ronaldo. Era un meci din Cupa Spaniei, din 2013. Conduceam cu 2-0. Un adversar s-a demarcat în banda stângă a atacului nostru, iar Cristiano Ronaldo nu l-a urmărit, nu a coborât după el, iar Mourinho a urlat către Ronaldo.

Acţiunea adversarilor a fost încheiată fără pericol pentru poarta noastră, dar Jose Mourinho a continuat reproşurile către Ronaldo. Când am ajuns la vestiar, Ronaldo era disperat, era aproape să plângă.

A spus 'Eu dau tot ce am mai bun şi el continuă să mă critice', apoi a intrat Mourinho. Stătea în mijlocul vestiarului şi a început, din nou, să îi reproşeze lui Ronaldo atitudinea din timpul meciului. S-au încins spiritele, a trebuit să intervenim”, a dezvăluit Luka Modric, în cartea sa autobiografică.

178 de meciuri a stat Mourinho pe banca Realului, înregistrând 127 de victorii, 28 de egaluri şi 23 de înfrângeri. A avut o medie destul de bună, de 2.30 puncte/ partidă. Şi-a trecut în palmares trei trofee, o Cupă a Spaniei, un campionat şi o Supercupă a Spaniei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele