Ultima oră
NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale
Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League
FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu” FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu”
Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă
VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor” VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor”
CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă” CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă”

Scenariu incredibil cu privire la Jocurile Olimpice din 2016

Box Publicat pe 30 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38221/20412982/1/aiba.jpg

O anchetă independentă comandată de Federaţia Internaţională de Box Amator (AIBA) arată că meciuri de la Jocurile Olimpice din 2016, de la Rio de Janeiro, au fost trucate.

Ancheta a fost făcută de Richard McLaren, cel care a anchetat şi dopajul din sportul din Rusia.

“Profesorul McLaren şi echipa sa au identificat un sistem de manipulare a rezultatelor meciurilor de la turneul de box Rio 2016. Acum trebuie să analizăm cu atenţie raportul şi să vedem ce paşi trebuie făcuţi pentru a se face dreptate. Ceea ce este important este să ne asigurăm că există mecanisme care să arate că rezultatele sunt dincolo de suspiciuni”, a declarat preşedintele AIBA, Umar Kremlev.

McLaren Global Sport Solutions va ancheta şi turneele de box din ultimii ani, precum şi activitatea persoanelor care au fost implicate anterior în conducerea şi administrarea AIBA.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Box

Ultimele articole Toate articolele