Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Schalke 04 l-a demis pe antrenorul Manuel Baum

Bundesliga Publicat pe 18 dec 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38119/19737847/1/manuel-baum.jpg

Antrenorul Manuel Baum a fost demis de la conducerea tehnică a echipei Schalke 04, după mai puţin de trei luni de la instalarea în funcţie, din cauza rezultatelor slabe înregistrate, informează lefigaro.fr. Baum, 41 de ani, fusese numit în funcţie la 30 septembrie, în locul lui David Wagner.

Echipa din Gelsenkirchen va fi pregătită în continuare de olandezul Huub Stevens, numit interimar. Stevens cunoaşte echipa, pe care a antrenat-o în mai multe rânduri (din 1996 până în 2002, din 2011 până în 2012 şi la sfârşitul sezonului 2018-2019). Câştigătorul Cupei UEFA din 1997 îşi cunoaşte misiunea: să pună capăt unei serii de 30 de jocuri fără victorie.

Schalke nu a mai câştigat în campionat din 17 ianuarie. În acest sezon, formaţia ocupă ultimul loc, 18, în Bundesliga, cu patru remize în 12 meciuri. Schalke ar putea obţine prima victorie după mult timp, sâmbătă, pe teren propriu, cu Arminia Bielefeld (locul 16, cu 7 puncte), în etapa a 13-a.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bundesliga

Ultimele articole Toate articolele