Ultima oră
Sergiu Buş nu crede că a fost o victorie norocoasă cu Clinceniul. ”Dar sunt sigur că de meciul următor vom intra în ritm” Sergiu Buş nu crede că a fost o victorie norocoasă cu Clinceniul. ”Dar sunt sigur că de meciul următor vom intra în ritm”
”S-a văzut că domnul Cojocaru nu ştia ce să facă. E depăşit total”. Ilie Poenaru, atac frontal la adresa arbitrajului, după eşecul cu FCSB ”S-a văzut că domnul Cojocaru nu ştia ce să facă. E depăşit total”. Ilie Poenaru, atac frontal la adresa arbitrajului, după eşecul cu FCSB
Toni Petrea, gata să devină "secundul" lui Reghecampf: "De ce nu? M-a ajutat mult!" Toni Petrea, gata să devină "secundul" lui Reghecampf: "De ce nu? M-a ajutat mult!"
”Trebuie să eliminăm greşelile, să ne îmbunătăţim jocul!”. Toni Petrea vrea mai mult de la elevii săi ”Trebuie să eliminăm greşelile, să ne îmbunătăţim jocul!”. Toni Petrea vrea mai mult de la elevii săi
Dennis Man, din nou decisiv pentru FCSB. ”Nici noi nu am reuşit să facem un joc prea bun astăzi, dar şi echipele mari, când au zile mai proaste, de multe ori câştigă” Dennis Man, din nou decisiv pentru FCSB. ”Nici noi nu am reuşit să facem un joc prea bun astăzi, dar şi echipele mari, când au zile mai proaste, de multe ori câştigă”
NEWS ALERT: Un fotbalist de la FCSB este suspect de Covid NEWS ALERT: Un fotbalist de la FCSB este suspect de Covid

Schalke 04 l-a demis pe Wagner după 0-8 cu Bayern şi 1-3 cu Werder: "Nu a fost o decizie uşoară"

Bundesliga Publicat pe 27 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38119/19494269/1/schalke-04.png


Clubul Schalke 04 a anunţat, duminică, pe site-ul oficial, că l-a demis pe tehnicianul David Wagner. S-au despărţit de echipă şi antrenorii secunzi Christoph Buhler şi Frank Frohling.

“Din nefericire, în primele două meciuri ale noului sezon nu s-au înregistrat evoluţia şi rezultatele dorite. Drept urmare, am ales calea unui nou început în ceea ce priveşte staful. În ciuda rezultatelor dezamăgitoare, nu a fost o decizie uşoară”, a declarat directorul sportiv Jochen Schneider.

David Wagner se afla la conducerea tehnică a echipei Schalke din mai 2019.

Schalke 04 a înregistrat înfrângeri în primele două etape ale Bundesligii: scor 0-8 cu Bayern Munchen şi scor 1-3 cu Werder Bremen.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bundesliga

Ultimele articole Toate articolele