Ultima oră
Tony are viaţă grea la Poli Iaşi. ”Nu mi-a plăcut jocul nostru!” Tony are viaţă grea la Poli Iaşi. ”Nu mi-a plăcut jocul nostru!”
Remiză dramatică pentru trupa lui Răzvan Lucescu, contra ultimei clasate din play-off Remiză dramatică pentru trupa lui Răzvan Lucescu, contra ultimei clasate din play-off
Peste 400 dintre cei mai puternici ciclişti din sunt aşteptaţi la primul Campionat European de Mountain Bike din România Peste 400 dintre cei mai puternici ciclişti din sunt aşteptaţi la primul Campionat European de Mountain Bike din România
Anne Hathaway, reacţie devenită virală la un gol al echipei Arsenal. Actriţa s-a bucurat în timpul unui interviu Anne Hathaway, reacţie devenită virală la un gol al echipei Arsenal. Actriţa s-a bucurat în timpul unui interviu
Fernando Torres a semnat cu prima echipă de seniori în calitate de antrenor Fernando Torres a semnat cu prima echipă de seniori în calitate de antrenor
Belinda Bencic a devenit mamă Belinda Bencic a devenit mamă

Schimbare de obiectiv pentru Simona Halep. ”Pentru mine, să joc pentru ţară e foarte important şi foarte plăcut”

Tenis Publicat de Daian Cutu pe 13 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/20114011/2/halep-2.jpg

Simona Halep şi-a setat obiectivele pentru acest an. Prioritatea numărul unu o vor reprezenta Jocurile Olimpice de la Tokyo, acolo unde sportiva din Constanţa speră să fie port-drapelul României la ceremonia de deschidere.

Halep a declarat că este dispusă să sacrifice turneele de mare şlem.

"Sper să primesc steagul şi sper să deschid Jocurile Olimpice cu steagul în mână. Sper să câştig o medalie, este obiectivul principal. Cred că va fi deosebit, aşa cum a fost şi la Fed Cup, când am jucat semifinala. Pentru mine, să joc pentru ţară e foarte important şi foarte plăcut. Sper să fiu aptă, să pot să câştig meciurile şi să aduc o medalie ţării.

Anul acesta, da, o medalie olimpică este mai importantă decât un turneu de Grand Slam. Este obiectivul principal, dar, în general, ambele sunt pe acelaşi plan. Nu vreau să pun niciun obiectiv mai jos, pentru că medalia olimpică e pentru ţară, ceea ce mă împlineşte foarte mult, iar restul obiectivelor sunt individuale, pentru persoana mea, mă împlinesc ca sportiv" , a declarat numărul 3 WTA, citată de AS.

A zis pas la FED Cup

Pentru partida programată la Sala Polivalentă, din Cluj-Napoca, din 16 şi 17 Aprilie 2021, din play-off-ul Grupei Mondiale a "Billie Jean King Cup", echipa României va fi formată din Irina Bara, locul 132 WTA, Mihaela Buzărnescu, locul 136 WTA, Elena Gabriela Ruse, locul 166 WTA, şi Monica Niculescu, locul 174 WTA, Monica fiind şi căpitanul echipei României.

Simona Halep a anunţat vineri că nu va putea participa la meciul de FED Cup. Se pare că pe lângă problema la umăr, numărul 3 WTA este dezamăgită şi de suprafaţa de joc.

Halep ar fi dorit să se joace pe zgură, aşa cum s-au disputat ultimele partide din locaţia situată pe malul Râului Someş, dar de data aceasta organizastorii au decis să schimbe, astfel România - Italia se va juca pe hard.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele