Ultima oră
Xabi Alonso ar putea avea stradă cu numele său la Leverkusen Xabi Alonso ar putea avea stradă cu numele său la Leverkusen
NEWS ALERT | Prima reacţie din Giuleşti după şedinţa de astăzi NEWS ALERT | Prima reacţie din Giuleşti după şedinţa de astăzi
E gata! Cine o va pregăti pe Rapid până la finalul sezonului E gata! Cine o va pregăti pe Rapid până la finalul sezonului
Lovitură spectaculoasă pregătită de un club din Superligă! Simona Halep ar putea intra în fotbal Lovitură spectaculoasă pregătită de un club din Superligă! Simona Halep ar putea intra în fotbal
Vivi Răchită a dezvăluit trei episoade halucinante de pe vremea ”Cooperativei”! ”Cu pistol pe masă” Vivi Răchită a dezvăluit trei episoade halucinante de pe vremea ”Cooperativei”! ”Cu pistol pe masă”
VIDEO | Flacăra Olimpică a fost aprinsă VIDEO | Flacăra Olimpică a fost aprinsă

Schimbări majore la Poli Iaşi, după retrogradarea în Liga 2! Clubul a anunţat noua conducere

Poli Iași Publicat de Andrei Ionascu pe 15 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38236/20247199/1/poli-iasi.jpg

Poli Iaşi, clubul care a ocupat ultimul loc în play-out-ul Ligii 1 şi a retrogradat, a anunţat că are o nouă conducere. Antrenorul italian Nicolo Napoli a rămas deocamdată la echipă.

În ciuda retrogradării în Liga 2, Poli Iaşi a primit un sprijin financiar important din partea Primăriei Iaşi - 6,7 milioane de lei. Cea mai mare parte din această sumă a fost alocată pentru achitarea datoriilor, inclusiv către jucători, din perioada 1 ianuarie - 31 mai 2021, în timp ce 1,5 milioane de lei vor fi cheltuiţi pentru pregătirea viitorului sezon de Liga 2.

Potrivit liga2.ro, noua conducere de la Iaşi vrea să-l numească antrenor pe Eugen Neagoe, ultima oară la Astra Giurgiu.

“Adunarea Generală a Asociaţilor Clubului Sportiv Municipal Politehnica Iaşi a luat act de demisia domnilor Leonid Antohi, Adrian Ambrosie, Ioan Melinte, Ioan Apostol şi Mircea Ursu din Comitetul Director al Asociaţiei. De asemenea, Adunarea Generală a Asociaţilor a luat act de faptul că domnii Leonid Antohi, Adrian Ambrosie, Ioan Melinte, Ioan Apostol şi Mircea Ursu s-au retras din calitatea de membri ai Asociaţiei.

Adunarea Generală a Asociaţilor Clubului Sportiv Municipal Politehnica Iaşi a acceptat înscrierea în rândul membrilor a domnilor Cezar Honceriu, Dan Cojocaru, Florin Briaur, Cristian Amironesei şi Vlad Ciobanu.

Le mulţumim domnilor Leonid Antohi, Adrian Ambrosie, Ioan Melinte, Ioan Apostol şi Mircea Ursu pentru munca depusă în ultimii 11 ani în folosul fotbalului ieşean”, se arată într-un comunicat.

Cele 20 de echipe înscrise în noul sezon din Liga 2 se vor înfrunta într-o singură serie. Ultimele cinci clasate vor retrograda direct în Liga 3. Vor promova direct în Liga 2 primele două clasate, iar locurile 3 şi 4 vor merge la baraj cu locurile 7 şi 8 din play-out-ul Ligii 1.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Poli Iași

Ultimele articole Toate articolele