Ultima oră
Istvan Fulop şi-a prelungit contractul cu Sepsi! Istvan Fulop şi-a prelungit contractul cu Sepsi!
Cum a comentat Ludovic Orban prezenţa în lojă la meciul de la EURO Cum a comentat Ludovic Orban prezenţa în lojă la meciul de la EURO
LIVE BLOG EURO 2020, ziua 5 | Ungaria - Portugalia, de la ora 19:00. Număr uriaş de spectatori la Budapesta! Franţa - Germania, de la ora 22:00 LIVE BLOG EURO 2020, ziua 5 | Ungaria - Portugalia, de la ora 19:00. Număr uriaş de spectatori la Budapesta! Franţa - Germania, de la ora 22:00
FCSB şi-a luat gândul de la Bogdan Stancu, care vrea să rămână în Turcia. Gigi Becali: "Nu a mai dat niciun semn de viaţă" FCSB şi-a luat gândul de la Bogdan Stancu, care vrea să rămână în Turcia. Gigi Becali: "Nu a mai dat niciun semn de viaţă"
VIDEO | Voleibalista care în timpul liber are un hobby inedit. ”Am vrut să împărtăşesc acest talent, să nu îl ţin doar pentru mine” VIDEO | Voleibalista care în timpul liber are un hobby inedit. ”Am vrut să împărtăşesc acest talent, să nu îl ţin doar pentru mine”
Cât cere Becali pe Tănase acum, după ce a refuzat 5 milioane de euro de la Anderlecht Cât cere Becali pe Tănase acum, după ce a refuzat 5 milioane de euro de la Anderlecht

Schimbări majore la UTA, care s-a despărţit de 11 jucători şi are un nou manager general

UTA Arad Publicat de Andrei Ionascu pe joi, 18:08
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38243/20240157/1/plecari-uta.jpg

UTA Arad a anunţat că se desparte de 11 dintre jucătorii care au făcut parte din lotul pentru sezonul trecut. UTA a încheiat play-out-ul Ligii 1 pe locul 2.

Fotbaliştii care nu vor face parte din lotul UTA pentru viitorul sezon competiţional al Ligii 1 sunt Alexandru Albu, Valentin Buhăcianu, Cristian Melinte, Andrei Peteleu, Adrian Petre, Simo Rompoulakou, Neluţ Roşu, Ciprian Rus, Denis Rusu, Dragoş Tescan şi Albert Voinea. 

Cea mai sonoră despărţire este cea de atacantul Adrian Petre (23 de ani), adus în februarie 2021 de la FCSB. Petre a dezamăgit la revenirea la UTA şi n-a reuşit să înscrie niciun gol.

Pentru sezonul 2021-2022 al Ligii 1, UTA a făcut schimbări şi la nivelul conducerii clubului. Attila Brosovszki este noul manager general. A fost team managerul echipei de baschet feminin CSM Târgovişte, pe care a condus-o de două ori spre titlul de campioană naţională, după care, între 2014 şi 2020, a fost managerul general al rugbiştilor de la Timişoara Saracens, alături de care a cucerit de trei ori campionatul României şi Cupa României şi a participat în competiţii europene de anvergură.

- Florian Voinea – preşedinte

- Attila Brosovszki – manager general

- Dorin Stana – team manager

- Cristian Păcurar – director Academie

- Ioan Herman – coordonator tehnic Academie.

mail-share icon Email
viewscnt

UTA Arad

Ultimele articole Toate articolele