Ultima oră
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”
Neluţu Varga s-a săturat! Patronul CFR-ului, decizie de ultimă oră după ce se înţelese cu Dan Petrescu

Neluţu Varga s-a săturat! Patronul CFR-ului, decizie de ultimă oră după ce se înţelese cu Dan Petrescu
Paul Papp a semnat! ”Vreau în play-off” Paul Papp a semnat! ”Vreau în play-off”

Schimbări majore la UTA, care s-a despărţit de 11 jucători şi are un nou manager general

UTA Arad Publicat de Andrei Ionascu pe 10 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38243/20240157/1/plecari-uta.jpg

UTA Arad a anunţat că se desparte de 11 dintre jucătorii care au făcut parte din lotul pentru sezonul trecut. UTA a încheiat play-out-ul Ligii 1 pe locul 2.

Fotbaliştii care nu vor face parte din lotul UTA pentru viitorul sezon competiţional al Ligii 1 sunt Alexandru Albu, Valentin Buhăcianu, Cristian Melinte, Andrei Peteleu, Adrian Petre, Simo Rompoulakou, Neluţ Roşu, Ciprian Rus, Denis Rusu, Dragoş Tescan şi Albert Voinea. 

Cea mai sonoră despărţire este cea de atacantul Adrian Petre (23 de ani), adus în februarie 2021 de la FCSB. Petre a dezamăgit la revenirea la UTA şi n-a reuşit să înscrie niciun gol.

Pentru sezonul 2021-2022 al Ligii 1, UTA a făcut schimbări şi la nivelul conducerii clubului. Attila Brosovszki este noul manager general. A fost team managerul echipei de baschet feminin CSM Târgovişte, pe care a condus-o de două ori spre titlul de campioană naţională, după care, între 2014 şi 2020, a fost managerul general al rugbiştilor de la Timişoara Saracens, alături de care a cucerit de trei ori campionatul României şi Cupa României şi a participat în competiţii europene de anvergură.

- Florian Voinea – preşedinte

- Attila Brosovszki – manager general

- Dorin Stana – team manager

- Cristian Păcurar – director Academie

- Ioan Herman – coordonator tehnic Academie.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

UTA Arad

Ultimele articole Toate articolele