Ultima oră
VIDEO Freiburg câştigă la limită cu Gladbach şi pune presiune pe Wolfsburg în lupta pentru locul de Europa League VIDEO Freiburg câştigă la limită cu Gladbach şi pune presiune pe Wolfsburg în lupta pentru locul de Europa League
FRF a anunţat data la care se va disputa finala Cupei României. Când sunt programate semifinalele FRF a anunţat data la care se va disputa finala Cupei României. Când sunt programate semifinalele
Astrele nu i-au vrut în Europa! Motivul pentru care Astra Giurgiu nu a primit licenţa pentru cupele europene Astrele nu i-au vrut în Europa! Motivul pentru care Astra Giurgiu nu a primit licenţa pentru cupele europene
Au bătut-o în cuie: data la care se reia Premier League. Fotbalul englez revine în forţă cu un mare derby Au bătut-o în cuie: data la care se reia Premier League. Fotbalul englez revine în forţă cu un mare derby
Pelici se reîntoarce în Liga 2. Cu cine a semnat Pelici se reîntoarce în Liga 2. Cu cine a semnat
Fotbal All Inclusive revine! Comentezi subiectele zilei cu Radu Banciu, zi de zi, de luni până vineri, de la 17:00, pe LOOK PLUS şi online! Fotbal All Inclusive revine! Comentezi subiectele zilei cu Radu Banciu, zi de zi, de luni până vineri, de la 17:00, pe LOOK PLUS şi online!

Schimbul gândit de Real Madrid pentru a pune mâna pe Haaland! Ar fi afacerea verii

Real Madrid Publicat pe 7 apr 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/19327777/1/haaland-1.jpg


Real Madrid vrea neapărat să transfere un atacant în acesta vără, iar pe măsură ce ne apropiem de perioada de mercato, devine tot mai clar că ţinta galacticilor va deveni noua senzaţie a fotbalului europenan, norvegianul Erling Haaland, de la Borussia Dortmund.

Vârful de 19 ani abia a semnat cu trupa din Bundesliga, însă marile forţe ale Europei nu văd o problemă în asta şi încearcă să-l convingă să schimbe echipa chiar din această vară.

Real Madrid l-ar fi dorit pe Mbappe, însă achiziţionarea acestuia  a devenit aproape imbosibilă în acest an, din cauza pandemiei de coronavirus care va transforma cu siguranţă piaţa transferurilor. Astfel, galacticii văd în Haaland o variantă mult mai accesibilă şi consideră că au un as în mânecă pentru realizarea transferului.

Schimb Jovic - Haaland?

Mai exact, oficialii lui Real vor să le propună germanilor un schimb de jucători. Galacticii vor să-l ofere pe Luka Jovic, un atacant care a confirmat deja în Bundesliga, la Eintracht, şi care are de asemenea tot viitorul în faţă.

În vârstă de 22 de ani, Jovic a fost cumpărat de Real Madrid în vara lui 2019, pentru 60 de milioane de euro, însă nu a reuşit să se impună pe Bernabeu. Totuşi, cifrele sale din perioada Eintracht Frankfurt sunt impresionante şi Borussia Dortmund ar acoperi astfel plecarea lui Haaland, urmând să primească şi o sumă de bani în plus.

La Eintracht, Jovic a marcat 36 de goluri în 75 de meciuri, în toate competiţiile, în timp ce la Real a reuşit doar două goluri în 24 de meciuri.

De cealaltă parte, Haaland a avut parte de un start fulminant în tricoul Borrusiei Dortmund, cu 12 goluri înscrise în primele 11 meciuri.

VIDEO | Golurile marcate de Haaland pentru Borussia Dortmund în Champions League, în meciul tur cu PSG

  

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele