Ultima oră
Real Madrid a depus plângere împotriva arbitrului de la meciul cu Osasuna. Acesta nu a menţionat în raportul de joc insultele rasiste la adresa lui Vinicius
Real Madrid a depus plângere împotriva arbitrului de la meciul cu Osasuna. Acesta nu a menţionat în raportul de joc insultele rasiste la adresa lui Vinicius
Surpriză mare! Cine va apăra la EURO poartă României: ”Aşa este normal să fie! Aioani nu e în formă!”  | VIDEO EXCLUSIV
Surpriză mare! Cine va apăra la EURO poartă României: ”Aşa este normal să fie! Aioani nu e în formă!” | VIDEO EXCLUSIV
Condamnat la nouă ani de închisoare pentru viol, Robinho acuză justiţia italiană de rasism
Condamnat la nouă ani de închisoare pentru viol, Robinho acuză justiţia italiană de rasism
 VIDEO | Florin Stîngă, plin de optimism după victoria cu FCU Craiova: "Terminăm play-out-ul pe primul loc" VIDEO | Florin Stîngă, plin de optimism după victoria cu FCU Craiova: "Terminăm play-out-ul pe primul loc"
Nicolo Napoli, discurs ferm după înfrângerea cu Petrolul: "Cred că ne putem salva" Nicolo Napoli, discurs ferm după înfrângerea cu Petrolul: "Cred că ne putem salva"
Dan Alexa revine în fotbalul românesc! Destinaţie surprinzătoare Dan Alexa revine în fotbalul românesc! Destinaţie surprinzătoare

Schimbul gândit de Real Madrid pentru a pune mâna pe Haaland! Ar fi afacerea verii

Real Madrid Publicat pe 7 apr 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/19327777/1/haaland-1.jpg


Real Madrid vrea neapărat să transfere un atacant în acesta vără, iar pe măsură ce ne apropiem de perioada de mercato, devine tot mai clar că ţinta galacticilor va deveni noua senzaţie a fotbalului europenan, norvegianul Erling Haaland, de la Borussia Dortmund.

Vârful de 19 ani abia a semnat cu trupa din Bundesliga, însă marile forţe ale Europei nu văd o problemă în asta şi încearcă să-l convingă să schimbe echipa chiar din această vară.

Real Madrid l-ar fi dorit pe Mbappe, însă achiziţionarea acestuia  a devenit aproape imbosibilă în acest an, din cauza pandemiei de coronavirus care va transforma cu siguranţă piaţa transferurilor. Astfel, galacticii văd în Haaland o variantă mult mai accesibilă şi consideră că au un as în mânecă pentru realizarea transferului.

Schimb Jovic - Haaland?

Mai exact, oficialii lui Real vor să le propună germanilor un schimb de jucători. Galacticii vor să-l ofere pe Luka Jovic, un atacant care a confirmat deja în Bundesliga, la Eintracht, şi care are de asemenea tot viitorul în faţă.

În vârstă de 22 de ani, Jovic a fost cumpărat de Real Madrid în vara lui 2019, pentru 60 de milioane de euro, însă nu a reuşit să se impună pe Bernabeu. Totuşi, cifrele sale din perioada Eintracht Frankfurt sunt impresionante şi Borussia Dortmund ar acoperi astfel plecarea lui Haaland, urmând să primească şi o sumă de bani în plus.

La Eintracht, Jovic a marcat 36 de goluri în 75 de meciuri, în toate competiţiile, în timp ce la Real a reuşit doar două goluri în 24 de meciuri.

De cealaltă parte, Haaland a avut parte de un start fulminant în tricoul Borrusiei Dortmund, cu 12 goluri înscrise în primele 11 meciuri.

VIDEO | Golurile marcate de Haaland pentru Borussia Dortmund în Champions League, în meciul tur cu PSG

 



 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele