Ultima oră
Evan Ndicka a fost externat Evan Ndicka a fost externat
LIVE VIDEO | Spectacolul din Champions League continuă la Prima Sport! Două retururi de foc în sferturile Champions League LIVE VIDEO | Spectacolul din Champions League continuă la Prima Sport! Două retururi de foc în sferturile Champions League
Nadal, în direct pe Prima Sport 3, de la ora 17:00! ”Sunt realist. Va fi pentru ultima oară.” Nadal, în direct pe Prima Sport 3, de la ora 17:00! ”Sunt realist. Va fi pentru ultima oară.”
Bergodi a răbufnit la conferinţa de presă: ”Tu mă înveţi fotbal pe mine?” | VIDEO 
Bergodi a răbufnit la conferinţa de presă: ”Tu mă înveţi fotbal pe mine?” | VIDEO
”Jucătorii nu se mai ridică la nivelul tribunelor!”. Verdict dur după ultimele eşecuri ale Rapidului | VIDEO EXCLUSIV

”Jucătorii nu se mai ridică la nivelul tribunelor!”. Verdict dur după ultimele eşecuri ale Rapidului | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Chelsea - Everton 6-0. Cole Palmer a înscris patru goluri VIDEO | Chelsea - Everton 6-0. Cole Palmer a înscris patru goluri

VIDEO | SCM Râmnicu-Vâlcea - Budcnost 25-23. Oltencele au condus cap-coadă partida cu fosta campioană a Europei

Handbal Publicat de Daian Cutu pe 20 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/19917133/1/scm.jpg

SCM Râmnicu-Vâlcea a câştigat cu scorul de 25-23, disputa de pe teren propriu cu Buducnost, care a reprezentat o partidă restantă din etapa VII din Liga Campionilor. Este a doua victorie consecutivă şi tot odată al doilea succes stagional în acest sezon pentru formaţia lui Florentin Pera, după victoria de duminică, cu Podravka.

Oltencele au început partida fulminant, iar după 10 minute conduceau cu 5-1, în faţa unei echipe care a avut mai multe jucătoare de bază absente. Cea mai notabilă este golghetera Andrea Lekić, ce nu a jucat pentru muntenegrence, din cauza unei accidentări grave la tendon.

Elevele Bojanei Popovic au redus până la pauză din handicap, dar SCM a condus la pauză cu 14-10. Româncele au trăit periculos pe final, deşi cu probleme mari de lot şi cu multe improvizaţii, Buducnost s-a apropiat la doar un gol, cu 10 minute înainte de final, în cele din urmă faza ofensivă s-a recalibrat, iar până la final soarta partidei nu a mai fost schimbată.

SCM ocupă locul 6 în grupă, cu 4 puncte, adversara de azi fiind cu o poziţie mai sus, dar cu 8 puncte marcate. Totodată este primul eşec pentru Bojana Popivic în Liga Campionilor, de când a preluat dubla campioană europeană.

Echipele utilizate:

Batinovic, Hosu, Ciucă; Liscevic 5, Gonzalez 5, Aardahl 3, Minevskaja 6, Lopez 2, Florică 2, Trifunovic, Nikolic, Dăscălete, Elghaoui 2, Bucur, Stamin, Lupei

Attingre, Arenhart; Radicevic 6, Pineau 6, Vukcevic 2, Ramusovic 2, Mehmedovic 5, Pavicevic, Grbic 1, Dzaferovic 1, Popovic, Kadovic, G. Marsenic, A. Marsenic, Gugac.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele