Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

SCMU Craiova, victorie fără probleme cu Ştiinţa Bucureşti, în sferturile de finală ale Cupei României la volei masculin

Sporturi Publicat de Daian Cutu pe 24 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/20479532/1/scmu-craiova.jpg

SCMU Craiova a învins miercuri, pe teren propriu, formaţia Ştiinţa Bucureşti, scor 3-0, în manşa tur din sferturile de finală ale Cupei României.

Scorul pe seturi a fost 25-15, 25-12, 25-19.

În primul meci tur din sferturi, SCM Zalău - Explorări Baia Mare, scor 3-0, marţi.

Ultimele două partide tur din sferturi vor avea loc în luna decembrie, între Olimpia Bucureşti - Steaua Bucureşti şi Dinamo Bucureşti - Arcada Galaţi.

Partidele retur vor avea loc în 19 ianuarie 2022.

În sferturi au fost calificate direct primele patru clasate în sezonul trecut, adică Arcada Galaţi, SCM Zalău, SCMU Craiova şi Steaua Bucureşti.

Dinamo Bucureşti este deţinătoarea Cupei României, după finala cu SCMU Craiova din stagiunea trecută (scor 3-1).

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele