Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Scopul scuză mijloacele. Reacţia lui Drăghia, după victoria muncită a Rapidului cu Mioveni: ”Cel mai important e că mergem mai departe”

Rapid Publicat pe 22 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/20402894/1/rapid-bucuresti-corona-brasov-amical-2-02-2021.jpg

Rapid a câştigat greu în 16-imile Cupei României, cu CS Mioveni. A fost nevoie de loviturile de departajare, dar Virgil Drăghia, portarul giuleştenilor, a declarat că este un succes până la urmă, indiferent de cum s-a terminat partida. Speră ca Rapid să aibă evoluţii mai bune în etapele următoare din Casa Liga 1, victoria de la Mioveni să crească moralul echipei din Giuleşti.

Este important că am mers mai departe, nu avem presiune în Cupa României, dar e bine că mergem mai departe. Cred că am avut situaţii în care puteam marca, dar a fost un rezultat echitabil până la penaltiuri. Am tot avut rezultate pozitivie aici, sperăm să continue. A fost frig, dar sper să nu răcească nimeni.

E bine în Liga 1, am suferit mult în ligile de jos, dar cred că avem un început bun. Sperăm să o ţinem tot aşa şi să avem rezultate bune. Suntem o nou-promovată, suntem ca o familie şi încercăm să scoatem cât mai mult. Suntem pe locul 3, e bine.

Urmează meciul cu Voluntari, dar cred că am avut ghinion partidele trecute. Sperăm să nu mai avem acum ghinion şi să câştigăm. La Rapid mereu e presiune, dar abia am urcat în Liga 1. Trebuie să fim muncitori şi aşa vom aduna puncte”, a declarat Drăghia la finalul meciului.

Competiţia care le oferă microbiştilor cele mai multe surprize, Cupa României, a început marţi, de la 16.00, pe Look Sport+ cu meciul dintre Minaur Baia Mare şi Poli Iaşi, terminat cu victoria gazdelor, cu 3-1. Apoi, a urmat un derby al echipelor de tradiţie, Petrolul – FC U Craiova, în care oltenii au câştigat la limită, cu 1-0. Ziua s-a închis cu meciul dintre Mioveni şi Rapid, cele două nou promovate în Liga 1. După 0-0 în 120 de minute, giuleştenii s-au impus la loviturile de la 11 metri, cu 5-4 

Miercuri e rândul pentru un meci cu distribuţie de Liga 1, FC Argeş – FC Botoşani, urmat de o altă confruntare între două echipe de Liga 1, Farul şi Sepsi. Miercuri seara e rândul unei partide care făcea deliciu în anii 80, Corvinul Hunedoara – FCSB.

În sfârşit, joia începe cu Filiaşi – UTA şi continuă cu Ripensia – Dinamo, pentru ca seara să fie încheiată de un meci de 5 stele pentru fotbalul românesc, Universitatea Craiova - CFR Cluj.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele