Ultima oră
VIDEO | PSG - Bayern Munchen, ACUM pe Look Sport+ şi Look 4K. Nemţii conduc cu 1-0, iar Sane ratează o şansă foarte bună VIDEO | PSG - Bayern Munchen, ACUM pe Look Sport+ şi Look 4K. Nemţii conduc cu 1-0, iar Sane ratează o şansă foarte bună
VIDEO | Chelsea - FC Porto 0-0, LIVE pe Look Sport. Ambele echipe au ratat ocazii importante! Londonezii sunt cu un pas în semifinalele Ligii Campionilor VIDEO | Chelsea - FC Porto 0-0, LIVE pe Look Sport. Ambele echipe au ratat ocazii importante! Londonezii sunt cu un pas în semifinalele Ligii Campionilor
Dusan Uhrin Jr revine la Dinamo! Florin Prunea aplaudă decizia fanilor. "Este singura soluţie viabilă în momentul de faţă" Dusan Uhrin Jr revine la Dinamo! Florin Prunea aplaudă decizia fanilor. "Este singura soluţie viabilă în momentul de faţă"
VIDEO | Astra, cu un pas în finala Cupei României! Neagoe: "Sunt foarte mulţumit de atitudinea jucătorilor, de sacrificiul lor" VIDEO | Astra, cu un pas în finala Cupei României! Neagoe: "Sunt foarte mulţumit de atitudinea jucătorilor, de sacrificiul lor"
VIDEO | Anton, surprins de demisia lui Mulţescu! "În vestiar nu s-a discutat despre asta. Acum am aflat" VIDEO | Anton, surprins de demisia lui Mulţescu! "În vestiar nu s-a discutat despre asta. Acum am aflat"
EXCLUSIV | Haos la Dinamo, după demisia lui Mulţescu. "A realizat că nu se poate mai mult. Dinamo şi-a pierdut identitatea" EXCLUSIV | Haos la Dinamo, după demisia lui Mulţescu. "A realizat că nu se poate mai mult. Dinamo şi-a pierdut identitatea"

Se anulează Jocurile Olimpice? Răspunsul tranşant al organizatorilor de la Tokyo

JO 2020 Publicat pe 20 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38215/19915180/1/tokyo2020-logo-1.jpg

Organizatorii Tokyo-2020 sunt "inflexibili" în privinţa desfăşurării Jocurilor Olimpice în această vară şi nu iau în calcul nicio altă variantă, a declarat directorul general al Comitetului de Organizare, Toshiro Muto.

El nu a exclus însă posibilitatea ca evenimentul să aibă loc fără spectatori, în contextul în care pandemia de coronavirus continuă să fie răspândită în întreaga lume, inclusiv în Japonia.

"Suntem inflexibili în ceea ce priveşte desfăşurarea JO. În acest moment, scenariul unei anulări nu este în discuţie", a declarat Muto pentru AFP.

Îngrijoraţi că evenimentul ar putea agrava şi mai mult răspândirea virusului, peste 80% dintre japonezi sunt în continuare foarte reticenţi în privinţa organizării JO în acest an, preferând fie o nouă amânare, fie o anulare pur şi simplu, potrivit unui sondaj.

"Situaţia sanitară din Japonia şi din întreaga lume este foarte gravă şi este normal ca mulţi oameni să fie nervoşi. Dacă vom organiza un eveniment de amploarea JO în plină pandemie, atunci modelul Tokyo va deveni o parte a moştenirii noastre", a mai spus Muto.

mail-share icon Email
viewscnt

JO 2020

Ultimele articole Toate articolele