Ultima oră
Romeo Lavia, out pentru restul sezonului Romeo Lavia, out pentru restul sezonului
David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice
"Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor "Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor
Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf” Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf”
Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024 Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024
Nu e Drăguşin sau Man! Englezii au numit jucătorul român care trebuie urmărit la EURO Nu e Drăguşin sau Man! Englezii au numit jucătorul român care trebuie urmărit la EURO

Se anunţă o misiune grea. Dinamo, în ultima urnă valorică la tragerea la sorţi a grupelor Champions League

Handbal Publicat de Daian Cutu pe 1 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/20271014/1/din.png

Campioana României la handbal masculin, Dinamo Bucureşti, se va afla în a patra urnă valorică, ultima, la tragerea la sorţi a grupelor Ligii Campionilor. Dinamo a primit wild-card pentru participarea în competiţie.

Forul european de handbal (EHF) a anunţat componenţa urnelor valorice pentru tragerea la sorţi de vineri, de la Viena.

Cele 16 echipe participante au fost împărţite în patru urne valorice, cu favoritele Barcelona, THW Kiel, Pick Szeged şi PSG Handball în prima, respectiv echipele cotate cel mai puţin în ultima urnă, între care şi Dinamo Bucureşti, alături de HC Motor, HC Zagreb şi Elverum Handball.

Potrivit procedurii anunţate de EHF, din fiecare urnă două echipe vor fi trase pentru grupa A din competiţie, iar celelalte două pentru grupa B.

Meciurile se vor juca în grupe în sistemul fiecare cu fiecare, iar după 14 etape, primele două clasate se vor califica direct în sferturile de finală, iar echipele de pe locurile 3-6 vor juca faza eliminatorie play-off.

Tragerea la sorţi va avea loc vineri, de la ora 12.00.

mail-share icon Email
viewscnt

Handbal

Ultimele articole Toate articolele