Ultima oră
VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Irina Begu, eliminată de Madison Keys, în turul doi la Madrid Irina Begu, eliminată de Madison Keys, în turul doi la Madrid
Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă” Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă”
Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat” Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat”
Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani, azi, nu mai devreme de ora 18:00, pe Prima Sport 2 Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani, azi, nu mai devreme de ora 18:00, pe Prima Sport 2
Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj

Se anunţă o vară incendiară la Dinamo. ”Cred că acest club trebuie reorganizat din rădăcini! Mă refer la structură, oameni, management, angajaţi şi tot ce înseamnă”

Dinamo Publicat de Daian Cutu pe 12 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20181574/1/din.jpg

Astra Giurgiu s-a calificat în finala Cupei României, după ce s-a impus la loviturile de departajare cu Dinamo, în ‘Ştefan cel Mare’, în direct pe Look Sport+. Andreas Mihaiu şi Gevaro Nepomuceno au ratat pentru ”câini”.

Mario Nicolae nu a părut afectat de acest eşec, focusul fiind pe evitarea barajului de menţinere în prima ligă. Oficialul a anunţat că din vară clubul va trece print-un amplu proces schimbare.

”Cred că acest club trebuie reorganizat din rădăcini!  Mă refer la structură, oameni, management, angajaţi şi tot ce înseamnă viaţa clubului de zi cu zi. Trebuie o revoluţie aşa cum nu s-a mai făcut de 10-15 ani. Dacă vrem să construim sănătos asta trebuie făcut. Cu toate că Dinamo pleacă acum cu un mare handicap pentru că acţionariatul majoritar este la spanioli. Adică e băgat la cutie! Există datorii mari de pe vremea lui Ionuţ Negoiţă şi mai vechi. Se pleacă cu datorii mari. Această reorganizare trebuie făcută în cel mai mic detaliu”, a explicat oficialul dinamovist, pentru ProSport.

mail-share icon Email
viewscnt

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele