Ultima oră
Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!” Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!”
VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ambele echipe au creat pericol în prima repriză VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ambele echipe au creat pericol în prima repriză
Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off"  | EXCLUSIV Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off" | EXCLUSIV
Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul” Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul”
David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5 David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5

Se apropie marele moment la Dinamo. Fanii din DDB au semnat actele cu Negoiţă şi anunţă: "El va fi şeful!"

Superliga Publicat pe 11 iul 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19417854/1/ww.jpg


Eforturile fanilor dinamovişti de a salva clubul din Ştefan cel Mare încep să dea primele roade: fanii din Programul DDB l-au convins pe Ionuţ Negoiţă să semneze un memorandum de înţelegere, act care-i transformă în favoriţi la cumpărarea echipei.
 
După semnarea acestui act, finanţatorul de la RIN are nevoie de trei zile pentru a pune la dispoziţie toate documentele solicitate de fanii din Programul DDB, care au, până acum, 20% din club. Motivaţi să ducă la capăt misiunea de a cumpăra clubul din Ştefan cel Mare, suporterii au exclusivitate, dar declară că sunt gata să se asocieze cu orice investitor, cu condiţia ca acesta să se dovedească serios: "Până la finalizarea acestui proces, ProgramDDB va avea exclusivitate în negocierile pentru preluarea clubului. În tot acest timp vom rămâne deschişi către colaborarea cu orice investitor serios care va dori să se implice în susţinerea sau preluarea clubului alături de suporteri.
 
În ultima jumătate de an, ProgramDDB s-a dovedit a fi cel mai serios partener de discuţii, singurul ale cărui promisiuni s-au dovedit a fi reale. Am asigurat supravieţuirea clubului printr-un aport de peste 574.000€, prin care s-au plătit salariile, cheltuielile urgente şi S-A OBŢINUT LICENŢA.
 
Astăzi, înainte de semnarea MOU, ProgramDDB a achitat şi ultima tranşă de 140.000 lei din împrumutul din iunie, pe baza căruia am preluat al doilea pachet de acţiuni de 10%.
 
Din momentul acesta, soarta Clubului este ÎN MĂINILE CELOR CE IUBESC DINAMO!", anunţă fanii din PCH, pe Facebook.

Rednic, alesul fanilor

Iar prima mare decizie pe care suporterii încearcă să o ia e legată de conducerea tehnică a câinilor. Impresionaţi de Mircea Rednic, pe care-l consideră singurul capabil să facă ordine în club şi să readucă în prim-plan gloria trecutului, Puriul e considerat principala variantă. Nu doar pentru postul de antrenor, ci şi pentru cel de manager general: "El îşi va forma nu doar staff-ul tehnic şi echipa, ci şi staff-ul administrativ. El va fi şeful", spun oamenii din DDB despre fostul fundaş, pe care Dinamo îl va înfrunta chiar în această etapă, când Poli Iaşi vine la Bucureşti pentru meciul cu trupa lui Mihalcea, duminică, de la ora 18:00.
  • Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele