Ultima oră
La fix! Darius Olaru va fi apt pentru derby-ul cu Craiova La fix! Darius Olaru va fi apt pentru derby-ul cu Craiova
FED CUP | România - Italia se vede în direct pe Look Sport+. Irina Bara - Elisabeta Cocciaretto 1-6, 0-0, în meciul de deschidere FED CUP | România - Italia se vede în direct pe Look Sport+. Irina Bara - Elisabeta Cocciaretto 1-6, 0-0, în meciul de deschidere
Mihăilă revine în lotul Parmei pentru meciul cu Cagliari. Informaţiile apărute în presa din Italia Mihăilă revine în lotul Parmei pentru meciul cu Cagliari. Informaţiile apărute în presa din Italia
Acuzaţii dure ale lui Paul Pogba la adresa lui Jose Mourinho: ”Aceasta este diferenţa!” Acuzaţii dure ale lui Paul Pogba la adresa lui Jose Mourinho: ”Aceasta este diferenţa!”
Horia Mladinovici arbitrează primul meci din play-off-ul Ligii 1, ediţia 2020/2021
Horia Mladinovici arbitrează primul meci din play-off-ul Ligii 1, ediţia 2020/2021
EXCLUSIV | Un antrenor cu experienţă în Liga 1 se propune la Petrolul: ”Ar fi senzaţional pentru mine să merg acolo!” EXCLUSIV | Un antrenor cu experienţă în Liga 1 se propune la Petrolul: ”Ar fi senzaţional pentru mine să merg acolo!”

Se cere clemenţă pentru jucătorii Astrei acuzaţi de dopaj. „Balaj prea e negru în cerul gurii. Sportivii nu au nicio vină! Ce, ei ştiau?”

Astra Giurgiu Publicat de Daian Cutu pe 8 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38235/20105593/1/astra.jpg

Alexandru Ioniţă, unul dintre jucătorii Astrei Giurgiu suspendaţi provizoriu pentru dopaj, susţine că mărturia sa din ianuarie a fost dată în urma unor presiuni enorme şi la dictarea oficialilor Agenţiei Naţionale Anti-Doping. Preşedintele ANAD, Cristi Balaj, a declarat că singurele sfaturi pentru fotbalist au fost să respecte prevederile legale şi să spună adevărul.

În septembrie 2020, jucătorii Kehinde Fatai, Takayuki Seto şi Alexandru Ioniţă de la Astra Giurgiu au urmat un tratament interzis de Agenţia Mondială Antidoping şi au fost suspendaţi provizoriu de ANAD.

Cei trei au urmat un tratament intravenos cu vitamine şi minerale la o clinică privată din Bucureşti, care a postat în scop publicitar imagini cu ei pe reţelele de socializare.

În ianuarie 2021, Alexandru Ioniţă a recunoscut în faţa comisiei ANAD că a efectuat un tratament considerat dopaj de WADA, alături de Fatai şi Seto.

Fostul preşedinte al LPF, Dumitru Dragomit a declarat că cei trei nu ar trebui aspru pedepsiţi, deoarece consideră că nu au nicio vină.

„Balaj prea e negru în cerul gurii. Sportivii nu au nicio vină! Ce, ei ştiau? Întrebaţi vreun sportiv să vedeţi dacă ştie de metoda asta. Ce clauză să fie în contract când te duce doctorul acolo? Dacă e adevărat...

Ioniţă are dreptate! Jucătorii trebuie lăsaţi să joace! Una e când iei pastiluţe şi alta e când te duci si îţi face ca la ATI, îţi bagă oxigen. Dacă e greşeală, trebuie iertaţi! Nu sunt oameni ăştia care vor «să cureţe» jucătorii şi care nu-i lasă să joace! Nu fiţi negri în cerul gurii!

Jucătorii au greşit! Prezintă scuze şi gata! Să le de o sancţiune şi gata. Pentru un rahat nu-i lasă să joace... La noi e ca la dracu'! Noi l-am condamnat pe Popescu...

Balaj şi alţii cred că doar prin sancţiuni educi un om. Nu! Trebuie cu suflet bun şi vorbă bună. Eu am o părere autorizată, de bunic, de om cu nepoţi şi copii! Ce, au greşit şi le luăm viaţa?! ”,
a spus Dragomir la Pro X.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Astra Giurgiu

Ultimele articole Toate articolele