Ultima oră
”Abia duminică după amiază doctorii au reuşit să mă stabilizeze”. Dezvăluire cutremurătoare făcută de Adrian Mititelu Jr. ”Abia duminică după amiază doctorii au reuşit să mă stabilizeze”. Dezvăluire cutremurătoare făcută de Adrian Mititelu Jr.
VIDEO | Meci uluitor în NBA! Denver Nuggets a recuperat un deficit de 20 puncte şi a învins-o pe LA Lakers în ultima secundă VIDEO | Meci uluitor în NBA! Denver Nuggets a recuperat un deficit de 20 puncte şi a învins-o pe LA Lakers în ultima secundă
VIDEO | FC Botoşani - Dinamo, ASTĂZI, de la 19:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Duelul suferinţei în play-out VIDEO | FC Botoşani - Dinamo, ASTĂZI, de la 19:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Duelul suferinţei în play-out
VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova, astăzi, de la 17:00, în direct la Prima Sport 1! Partidă crucială pentru evitarea retrogradării VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova, astăzi, de la 17:00, în direct la Prima Sport 1! Partidă crucială pentru evitarea retrogradării
Flavius Stoican a semnat! Flavius Stoican a semnat!
VIDEO | De necrezut! Vedetele de la Inter au încins o horă pe o melodie românească VIDEO | De necrezut! Vedetele de la Inter au încins o horă pe o melodie românească

Se complică situaţia la Australian Open! Toţi jucătorii să fie vaccinaţi

Tenis Publicat de Daian Cutu pe 20 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/20474140/1/australian-open.jpg

Toţi jucătorii care vor evolua la Australian Open, programat pentru ianuarie la Melbourne, vor trebui să fie vaccinaţi împotriva Covid-19, a confirmat, sâmbătă, managerul turneului Craig Tiley, crescând astfel presiunea asupra sârbului numărul 1 mondial Novak Djokovici, de nouă ori câştigător şi care refuză. să spună dacă este vaccinat sau nu.

Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, va avea loc în perioada 17-30 ianuarie la Melbourne. Al doilea oraş ca mărime din Australia tocmai a ieşit din peste 260 de zile cumulate de lockdown.

Luna trecută, statul Victoria, a cărui capitală este Melbourne, a exclus deja să acorde o scutire specială jucătorilor nevaccinaţi pentru a putea participa la turneu. "Există multe speculaţii cu privire la vaccinare şi, pentru a fi absolut clar, când prim-ministrul (al statului Victoria) a anunţat că toată lumea de la faţa locului trebuie să fie vaccinată, am anunţat jucătorii", a declarat Craig Tiley pentru Channel Nine.

"Toţi jucătorii înţeleg, sponsorii noştri vor trebui vaccinaţi, tot personalul care lucrează la Australian Open va trebui vaccinat”, a insistat el.

Novak Djokovic, care ar putea viza Melbourne pentru al 21-lea titlu istoric de Grand Slam, "a spus că o vede ca o chestiune privată", a continuat Tiley: "Ne-ar plăcea să-l vedem pe Novak aici. El ştie că va trebui vaccinat pentru a juca aici".

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele