Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Se cunoaşte următoarea destinaţie a lui Cavani! Un coleg l-a dat de gol

Ligue 1 Publicat pe 8 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38120/19384967/1/cavani.jpg

Edinson Cavani (33 de ani) are de unde alege în vară, când îi expiră contractul cu PSG. Atacantul are oferte din multe campionate de top ale Europei, dar colegul său de la campioana Franţei, Ander Herrera, l-a dat de gol şi a făcut publică o discuţie purtată cu el. Din câte se pare, Cavani tinde să se transfere în Spania, de unde a primit nenumărate propuneri.

Ar putea da chiar o lovitură, iar diferenţa de valoare dintre PSG şi următoarea destinaţie să nu fie atât de mare. Este dorit de Simeone la Atletico Madrid, între cei doi fiind şi o relaţie destul de bună de prietenie.  ”Ştiu că vrea să joace în Spania. Îi place campionatul, ţara, mi-a pus multe întrebări despre asta. Oricum, de când am plecat din Paris nu am mai vorbit despre această situaţie”, a spus Ander Herrera pentru goal.com.

Edinson Cavani este însă de interes pentru multe echipe din Europa şi nu numai. Dat fiind faptul că din vară rămâne liber de contract, pentru că PSG nu îi va mai prelungi contractul, atacantul este în capul listei formaţiilor cu nume. Pe urmele atacantului se află şi alte echipe. Inter îl vrea şi ea, dar Cavani ar putea ajunge şi pe alt continent în vară, după ce îi expiră înţelegerea. Este dorit în Argentina, de Boca Juniors, unde este aşteptat să formeze cuplu în atac cu Carlos Tevez.

Din declaraţiile lui Jorge Bermudez, director sportiv al celor de la Boca, se înţelege faptul că atacantul şi-ar fi dat deja acordul pentru transfer. Acesta spunea că este doar o chestiune de timp până când fotbalistul va semna contractul. ”Venirea lui Cavani se va realiza curând şi va ajuta foarte mult clubul”, a precizat oficialul.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Ligue 1

Ultimele articole Toate articolele