Ultima oră
Dusah Uhrin, imaginea iconică a antrenorului resemnat. ”Bineînţeles că puteam câştiga, am jucat un sistem bun, am schimbat, dar n-am avut noroc" Dusah Uhrin, imaginea iconică a antrenorului resemnat. ”Bineînţeles că puteam câştiga, am jucat un sistem bun, am schimbat, dar n-am avut noroc"
VIDEO | Buş a răbufnit, după eliminarea din partida cu Craiova. ”E voie să fim mintiţi, să luăm 3.000 de lei în 4 luni, să jucăm accidentaţi?!” VIDEO | Buş a răbufnit, după eliminarea din partida cu Craiova. ”E voie să fim mintiţi, să luăm 3.000 de lei în 4 luni, să jucăm accidentaţi?!”
Claudiu Niculescu, pregătit de confruntarea cu Rapid. ”Putem clar, să câştigăm” Claudiu Niculescu, pregătit de confruntarea cu Rapid. ”Putem clar, să câştigăm”
Cicâldău, după golul care a decis partida cu Gaz Metan Mediaş: ”Nu este treaba noastră că la ei au venit şi au plecat jucători” Cicâldău, după golul care a decis partida cu Gaz Metan Mediaş: ”Nu este treaba noastră că la ei au venit şi au plecat jucători”
VIDEO | Bergodi, extrem de rezervat, deşi Craiova e pe primul loc. ”E greu când iei gol imediat, dar eu zic că e important că suntem la a patra victorie” VIDEO | Bergodi, extrem de rezervat, deşi Craiova e pe primul loc. ”E greu când iei gol imediat, dar eu zic că e important că suntem la a patra victorie”
Andrei Ivan, după partida în care Craiova a devenit lider în Casa Liga 1. ”Unitatea e importantă în această echipă” Andrei Ivan, după partida în care Craiova a devenit lider în Casa Liga 1. ”Unitatea e importantă în această echipă”

Se dă drumul din plin la meciuri cu spectatori! Sunt anunţaţi peste 10.000 de fani în tribune

Fotbal Publicat pe marți, 22:08
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/19407440/1/stadion.jpg

Mai mulţi spectatori vor putea asista la meciuri, pe stadioanele din Danemarca, pe final de sezon, conform unei decizii a Guvernului danez, relatează lequipe.fr. Campionatul danez s-a reluat la 28 mai, fără spectatori, iar apoi s-a decis să aibă acces 500 de persoane. După desfăşurarea de meciuri test cu circa 3.000 de spectatori, autorităţile daneze au decis că este posibil ca un număr mai mare de fani să intre pe stadioane.

Astfel, vor fi autorizate 500 de persoane pe sector de stadion, cu distanţă de un metru între ele, numărul fanilor urmând să varieze în funcţie de arenă. Conform acestui principiu, la meciurile echipei FC Copenhaga ar putea asista 10.500 de spectatori, iar la cele ale formaţiei Brondby aproape 8.000.

Campionatul Danemarcei urmează să se încheie la 29 iulie.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal

Ultimele articole Toate articolele