Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Se dezintegrează Craiova? Un alt jucător important poate pleca de la echipă. Decizia, în mâinile lui Papură

Superliga Publicat pe 22 mar 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19311671/1/pigliacelli.jpg

Craiova ar putea pierde încă un jucător important! Oltenii au declarat, prin directorul de imagine Gică Craioveanu, că portarul italian Mirko Pigliacelli (26 de ani) ar putea pleca în vară. Relaţia dintre jucător şi stafful tehnic nu este una bună, astfel că antrenorul Corneliu Papură decide dacă mai are nevoi de el sau nu.

Pigliacelli nu este nici pe placul fanilor. În ultimul timp, acesta a fost criticat de anumite grupuri de suporteri, din cauza unor ieşiri şi ale prestaţiilor nu foarte bune. Dacă italianul va pleca, atunci Craiova va bifa o a doua plecare importantă după cea a fundaşului Ivan Martic.

Nu ştiu dacă rămâne Piglia (n.r. - Mirko Pigliacelli) la Craiova! Depinde foarte, foarte mult de Cornel, de Papură, de Robert, antrenorul cu portarii. Sunt foarte multe chestiuni la mijloc. Ştiu că foarte mulţi dintre voi îl iubiţi pe Pigliacelli, dar viitorul lui la Craiova nu depinde nici de voi, dar nici de mine”, a spus Craioveanu.

Martic a semnat rezilierea cu oltenii, sâmbătă

Universitatea Craiova şi fundaşul Ivan Martic au decis sâmbătă rezilierea contractului. Hotărârea ar fi fost luată ca urmare a evoluţiilor modeste din ultimele etape ale jucătorului, care, în acelaşi timp, dădea de înţeles în urmă nu cu foarte mult timp că vrea să plece.

M-am gândit la propunerea de prelungire a contractului, i-am şi spus patronului ce-mi doresc, dar nu vreau să fac public. Trebuie să luăm în calcul că voi face 30 de ani şi trebuie să mă gândesc la familia mea, nu mai sunt ca Mihăilă, să am toată cariera în faţă”, declarase Ivan Martic, al cărui contract expiră în vară.

Martic a fost luat de Craiova în august 2017, fără sumă de transfer, de la HNK Rijeka. În acest timp, fundaşul de bandă a prins 74 de meciuri, a marcat 5 goluri şi a pasat decisiv de 7 ori.

Ivan Martic ar fi semnat cu CFR Cluj, după cum a declarat Gică Craioveanu.

 

Transfermarkt.com îl cotează la 800.000 de euro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele