Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Al Qadisiyah a anunţat transferul lui Alibec! FOTO

Superliga Publicat pe 1 oct 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19497793/1/da.jpg

 
Denis Alibec, 29 de ani, se transferă în sfârşit de la Astra Giurgiu. Miercuri, saudiţii de la Al Qadisiyah au anunţat finalizarea negocierilor cu atacantul echipei naţionale, care va primi un salariu anual de 1,2 milioane de euro.

De miercuri până joi, situaţia lui Denis a părut să se complice din nou, iar Kayserispor, formaţie din Turcia, a fost prezentată drept noua destinaţie a vârfului de 29 de ani. Când se părea că Alibec va merge în Turcia, de unde putea prinde mai uşor echipa naţională, saudiţii de la Al-Qadisiyah au anunţat oficial transferul, pe contul de twitter: "Conducerea clubului a finalizat transferul atacantului român Denis Alibec", e mesajul apărut pe contul de twitter al nou-promovatei din Arabia Saudită, alături de o poză a lui Alibec.
 
Iar transferul lui Alibec în Arabia Saudită îi aduce lui Ioan Niculae 900.000 de euro, sumă pe care patronul Astrei vrea să o folosească pentru a plăti datoriile către jucători şi a-l convinge pe Edward Iordănescu să se întoarcă la Giurgiu. Alibec va semna un contract valabil pe două sezoane, cu posibilitatea de a-şi prelungi înţelegerea cu încă o stagiune, dacă lucrurile vor merge bine.

Ştirea iniţială:

Negocierile dintre clubul lui Ioan Niculae şi saudiţi s-au derulat în ultimele zile, iar cele două părţi au bătut în cele din urmă palma pentru o sumă în jurul a 900.000 de euro, bani cu care Ioan Niculae are de gând să achite datoriile faţă de jucători: ”Da, este adevărat, Denis va merge acolo!”, a spus Coman, pentru digisport.ro.
 
În timp ce Denis se gândeşte la un salariu mare, Astra a avut pretenţia ca banii să vină într-o singură tranşă, nu în mai multe rate, aşa cum îşi doreau saudiţii: "Am avut o discuţie cu o echipă din Arabia. Ne-au trimis o oferă. Le-am răspuns la ce ne-au trimis ei. Ei, de obicei, răspund după ora 18:00. Suma nu este nicidecum cea care a apărut în presă. Şi la Şumudică era relativă, pentru că plătea în rate. Am acceptat şi aşa şi până la urmă nu s-a mai făcut”, a declarat preşedintele fostei campioane din Casa Liga 1, marţi, pentru AntenaSport.
 
Gaziantep, echipa lui Şumudică, Samsunspor, din liga a doua turcă, Kayserispor, Legia Varşovia, CFR Cluj şi Ferencvaros sunt celelalte echipe care s-au interesat de Denis Alibec în această vară, dar niciuna dintre ele nu a reuşit să bată palma cu Ioan Niculae.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele