Ultima oră
Nagelsmann cel Mare! VIDEO | Leipzig dă lovitura în minutul 88, bate Atletico cu 2-1 şi merge în semifinale! Nagelsmann cel Mare! VIDEO | Leipzig dă lovitura în minutul 88, bate Atletico cu 2-1 şi merge în semifinale!
Serena Williams, victorie în primul mare meci după pandemia de COVID-19: trei seturi în al 31-lea "blockbuster" cu sora Venus Serena Williams, victorie în primul mare meci după pandemia de COVID-19: trei seturi în al 31-lea "blockbuster" cu sora Venus
Cristi Borcea, prima reacţie după vânzarea lui Dinamo. Condiţia pentru mari performanţe în viitor: "Doar dacă e gata şi stadionul" Cristi Borcea, prima reacţie după vânzarea lui Dinamo. Condiţia pentru mari performanţe în viitor: "Doar dacă e gata şi stadionul"
Cinci cazuri de coronavirus la Malaga. Şi Darwin Machis, de la Granada, este infectat Cinci cazuri de coronavirus la Malaga. Şi Darwin Machis, de la Granada, este infectat
Cum a comentat Lucescu ”trădarea” deceniului în fotbalul din Ucraina. ”Pentru Şahtior rămân o legendă, însă aveam nevoie de competiţie, să fiu pe teren, să simt atmosfera” Cum a comentat Lucescu ”trădarea” deceniului în fotbalul din Ucraina. ”Pentru Şahtior rămân o legendă, însă aveam nevoie de competiţie, să fiu pe teren, să simt atmosfera”
Cosmin Contra, marea lovitură a spaniolilor? "Am un precontract semnat cu el!" Cosmin Contra, marea lovitură a spaniolilor? "Am un precontract semnat cu el!"

Se face unul dintre cele mai interesante transferuri ale verii. 50 de milioane de euro pentru mutarea care va fi anunţată oficial duminică

Serie A Publicat pe 25 iul 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/19431664/1/scc.jpg


Transferul de 50 de milioane de euro al lui Victor Osimhen de la Lille la Napoli va fi oficializat sâmbătă seară, a anunţat Oma Akatugba, jurnalist nigerian şi apropiat al vârfului african.
 
"Azi, la ora 19:00, preşedintele lui Lille, Gerard Lopez, va semna ultimele documente de vânzare a lui Victor Osimhen la Napoli. Nu ştiu dacă anunţul oficial va fi făcut în această seară sau mâine, dar e sigur că se vor semna actele. Comisioanele sunt de un milion de euro, Lille va primi 50 de milioane, iar Victor Osimhen va încasa 20 de milioane de euro în următorii cinci ani. Victor a plecat în vacanţă cu un avion privat", a spus jurnalistul, la Radio Punto Nuovo.
 
Cotat la 27 de milioane de euro, Osimhen devine una dintre cele mai bune afaceri din ultimii ani pentru francezii de la Lille, care l-au cumpărat cu doar 14 milioane de euro în 2019, de la Charleroi. După 18 goluri şi şase pase decisive în 38 de meciuri, nigerianul cu opt prezenţe în naţionala ţării sale aduce un profit de 36 de milioane de euro şi merge la Napoli pentru a lupta, alături de Mertens, Insigne şi Milik, în încercarea de a opri hegemonia lui Juventus.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele