Ultima oră
Hermannstadt - Universitatea Craiova, de la 21:45 pe Look Sport+. Echipele de start Hermannstadt - Universitatea Craiova, de la 21:45 pe Look Sport+. Echipele de start
Victorie la scor de neprezentare pentru Chelsea, în deplasare, cu Burnley Victorie la scor de neprezentare pentru Chelsea, în deplasare, cu Burnley
VIDEO | Ploaie de goluri în FC Botoşani - UTA Arad. ”Bătrâna Doamnă” nou-promovată a produs surpriza VIDEO | Ploaie de goluri în FC Botoşani - UTA Arad. ”Bătrâna Doamnă” nou-promovată a produs surpriza
Reacţia care îl vizează în mod direct pe Ianis Hagi: ”M-am săturat să tot aud oameni care au o problemă” Reacţia care îl vizează în mod direct pe Ianis Hagi: ”M-am săturat să tot aud oameni care au o problemă”
Dinamo trebuie să schimbe de urgenţă ceva. De ce nu se integrează fotbaliştii spanioli Dinamo trebuie să schimbe de urgenţă ceva. De ce nu se integrează fotbaliştii spanioli
O nouă victorie pentru Răzvan Lucescu! Gomis a făcut spectacol pentru Al Hilal O nouă victorie pentru Răzvan Lucescu! Gomis a făcut spectacol pentru Al Hilal

Se încing spiritele înainte de super meciul Usman vs Masvidal: "Îl voi 'binecuvânta' cu pumni în toate modurile cu putinţă" Gala UFC 251, LIVE pe Look Sport 3 Motors&Fights, duminică, de la 05:00

UFC Publicat pe 11 iul 2020
mail-share icon Email

Fight Island are un nou Main Event pentru UFC 251: duminică, de la ora 5 dimineaţa, în direct pe Look Sport 3 Motors&Fights, avem Masvidal vs Usman, pentru centura mondială de la welterweight.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38222/19415984/2/usm.jpg

Kamaru Usman vs Jorge Masvidal se anunţă a fi una dintre cele mai spectaculoase lupte din 2020, iar meciul e aprins şi de ultima declaraţie dată de Usman.

Sportivul de 33 de ani promite să-l distrugă pe Masvidal şi îi transmite acestuia că "depinde doar de el" dacă vrea ca lupta să se încheie în prima rundă sau să "sufere" în ring până la final.

"Tot ce pot spune e că îl voi 'binecuvânta' cu aceste braţe în toate modurile cu putinţă. Dacă va fi căzut pe spate, îl voi binecuvânta cu aceşti pumni, dacă va fi în picioare, îl voi binecuvânta cu aceşti pumni. Depinde doar de el cum va face faţă: dacă mă lasă să-l binecuvântez din prima rundă, ca să nu mai sufere sau dacă poate să reziste ca Covington şi să-l binecuvântez 24 de minute până îl scot din ring", a declarat Kamaru Usman înainte de lupta din Abu Dhabi.

UFC 251 propune cel mai tare Main Card al anului, cu alte două lupte pentru centuri mondiale: Petr Yan îl înfruntă pe Jose Aldo la categoria pană, în timp ce Max Holloway va încerca să îşi recupereze titlul în faţa australianului Alexander Volkanovski.

Gala se desfăşoară pe insula Yas, din Abbu Dhabi şi va avea cinci lupte pe cardul principal, ce vor începe la ora 05:00 AM, în direct pe Look Sport 3 Motors & Fights.:

Main card UFC 251 - Live pe Look Sport 3 Motors&Fights - eveniment susţinut de Casa Pariurilor

  • Kamaru Usman -  Jorge Masvidal
  • Alexander Volkanovski (c)     vs.     Max Holloway (Featherweight)                
  • Petr Yan     vs.     José Aldo (Bantamweight)
  • Jéssica Andrade     vs.     Rose Namajunas (Strawweight feminin)            
  • Amanda Ribas     vs.     Paige VanZant (Flyweight feminin)

LOOK SPORT 3 MOTORS&FIGHTS e un concept dedicat iubitorilor motoarelor, vitezei, forţei, adrenalinei şi celor mai spectaculoase lupte.

Formula 1, Formula 2, Formula 3, Porsche SuperCup, Campionatul Mondial de motociclism viteză MotoGP, cel autohton MotoRC, campionatul american NASCAR sau luptele profesioniste din cuşca UFC sunt doar câteva dintre competiţiile ce promit spectacol pe LOOK SPORT 3 MOTORS&FIGHTS.

mail-share icon Email
viewscnt

UFC

Ultimele articole Toate articolele