Ultima oră
Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat” Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat”
Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Anca Todoni, eliminată în optimi la turneul WTA 125 de la San Luis Anca Todoni, eliminată în optimi la turneul WTA 125 de la San Luis
Locurile unde s-au desfăşurat Jocurile Olimpice din 1924 la Paris, o moştenire de patrimoniu Locurile unde s-au desfăşurat Jocurile Olimpice din 1924 la Paris, o moştenire de patrimoniu
CINEMARATON TV aniversează 7 ani cu un super concurs cu premii pentru iubitorii filmului românesc CINEMARATON TV aniversează 7 ani cu un super concurs cu premii pentru iubitorii filmului românesc

Se încinge lupta în Serie A. Patru echipe se bat pe trei locuri de Liga Campionilor, în direct pe posturile Look Sport

Serie A Publicat pe 12 mai 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/20175571/1/juve-ac-milana.jpg
Milan a distrus-o pe Juventus, etapa trecută, chiar la Torino (scor 3-0), însă „diavolii” nu sunt încă siguri că vor juca din sezonul următor în Liga Campionilor. „Rossonerii” au însă un avantaj faţă de Napoli şi Juve. Milan e acum a treia şi are 72 de puncte, la fel ca Atalanta, care e pe poziţia secundă. Cele două echipe o devansează pe Napoli cu 2 puncte şi pe Juventus cu 3 şi par să aibă cele mai mari şanse de a juca în sezonul următor în Ligă, alături de campioana Inter.
 
Cel mai prost dintre cele patru echipe stă chiar fosta campioana, Juventus, echipa care instaurase o veritabilă hegemonie şi câştigase ultimele nouă titluri consecutive. Chiar dacă matematic echipa lui Pirlo păstrează şanse, pentru asta are nevoie de un parcurs ireproşabil în ultimele trei etape, dar nici acest lucru nu garantează nimic. Pentru ca „Bătrâna Doamnă” să prindă un loc în Liga Campionilor trebuie nu doar să câştige toate meciurile, ci şi ca Napoli să piardă cel puţin un meci. 
 
În schimb, Atalanta şi Milan îşi permit câte un pas greşit în ultimele etape, în timp ce Napoli are locul asigurat în Liga Campionilor cu două victorii şi o remiză, în cele trei meciuri rămase. În acest ultim caz, Napoli şi Juventus ar încheia la egalitate, presupunând că piemontezii ar câştiga toate jocurile, însă echipa de sub Vezuviu are avantajul meciurilor directe.
 
Miercuri, în etapa intermediară. Juventus va juca pe terenul lui Sassuolo, acolo unde se câştigă extrem de greu. Milan se va deplasa la Torino, iar Atalanta va juca acasă cu Benevento. Derby-ul rundei se joacă însă pe ”Giuseppe Meazza”, unde noua campioană, Inter, o înfruntă pe Roma, echipă preluată de Jose Mourinho. Iată programul transmisiunilor directe din Serie A, pe posturile Look Sport: 
 
Marţi
21:45  Napoli - Udinese 5-1
 
Miercuri
19:30  Cagliari - Fiorentina - Look Sport
21:45  Sassuolo - Juventus - looksport.ro/ppv1
21:45  Torino – AC Milan - looksport.ro/ppv4
21:45  Lazio - Parma - Look Sport 3
21:45 Inter – AS Roma - Look Sport
 
Joi
21:45 Crotone - Verona - looksport.ro/ppv3
mail-share icon Email
viewscnt

Serie A

Ultimele articole Toate articolele