Ultima oră
VIDEO | Louis Munteanu, imposibil de neconvocat la EURO. ”Sper să fiu şi eu acolo” VIDEO | Louis Munteanu, imposibil de neconvocat la EURO. ”Sper să fiu şi eu acolo”
Unirea Slobozia va juca pentru prima dată în Superliga! Ialomiţenii sunt promovaţi matematic după succesul de la Mioveni Unirea Slobozia va juca pentru prima dată în Superliga! Ialomiţenii sunt promovaţi matematic după succesul de la Mioveni
Ar fi o mega lovitură! Risto Radunovic, dorit de o rivală din play-off a celor de la FCSB Ar fi o mega lovitură! Risto Radunovic, dorit de o rivală din play-off a celor de la FCSB
SPECIAL | România la turneele finale. Episodul 1: Regele Carol al II-lea, deschizătorul de drumuri SPECIAL | România la turneele finale. Episodul 1: Regele Carol al II-lea, deschizătorul de drumuri
VIDEO | Farul - Rapid 3-1. Giuleştenii sunt de nerecunoscut în play-off VIDEO | Farul - Rapid 3-1. Giuleştenii sunt de nerecunoscut în play-off
Ioan Ovidiu Sabău s-a liniştit. ”O victorie într-un moment delicat” Ioan Ovidiu Sabău s-a liniştit. ”O victorie într-un moment delicat”

Se încinge lupta la titlu în LaLiga! Osasuna - Real Madrid, de la ora 22:00, în direct pe Look Sport+

Real Madrid Publicat de Andrei Ionascu pe 9 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/19861491/1/real-madrid-antrenament.jpg

Real Madrid are o serie de şapte meciuri fără înfrângere în LaLiga, înaintea meciului cu Osasuna, de sâmbătă. Vestea bună pentru 'galactici' este revenirea căpitanului Sergio Ramos, care s-a confruntat cu probleme stomacale. Vestea proastă este că antrenorul Zinedine Zidane a intrat în izolare, fiind contactul unei persoane care a fost testată pozitiv la noul coronavirus.

  • Meciul Osasuna – Real Madrid este programat sâmbătă, 9 ianuarie, de la ora 22:00, în direct pe Look Sport+ şi Look 4K.

Rodrygo şi Dani Carvajal sunt singurele absenţe ale 'galacticilor'. Totuşi, cea mai mare absenţă ar putea să fie Zinedine Zidane, care are şanse mici să iasă din izolare până la ora meciului.

Osasuna vine după meciul din Cupa Spaniei, de miercuri, câştigat în faţa echipei de liga a treia Olot. Un dezavantaj pentru echipa din Pamplona este că a avut mai puţin timp de odihnă faţă de Real Madrid, care a jucat ultimul meci pe 2 ianuarie.

Osasuna este penultima echipă în LaLiga şi n-a mai câştigat pe teren propriu din 24 octombrie 2020. În acelaşi timp, Osasuna a pierdut clar ultimele două confruntări cu Real Madrid pe ‘Estadio El Sadar’.

Echipele probabile

Osasuna: Herrerra – Cruz, Hernandez, D. Garcia, Roncaglia – Brasanac, Sanjurjo, Moncayola – Torres, Calleri, R. Garcia.

Real Madrid: Courtois – Mendy, Varane, Ramos, Vasquez – Kroos, Casemiro, Modric – Vinicius Junior, Benzema, Asensio.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/19861491/3/clasament-real.jpg

Iată programul complet al etapei a 18-a din LaLiga şi transmisiunile Look Sport:

Vineri

Ora 22:00 Celta Vigo – Villarreal (Look Sport)

Sâmbătă

Ora 15:00 Sevilla – Real Sociedad (Look Sport)

Ora 17:15 Atletico Madrid – Athletic Bilbao (Look Sport)

Ora 19:30 Granada – Barcelona (Look Sport+ / Look 4K)

Ora 22:00 Osasuna – Real Madrid (Look Sport+ / Look 4K)

Duminică

Ora 15:00 Levante – Eibar (looksport.ro)

Ora 17:15 Cadiz – Alaves (looksport.ro)

Ora 19:30 Elche – Getafe (Look Sport 2)

Ora 22:00 Valladolid – Valencia (Look Sport)

Luni

Ora 22:00 Huesca – Betis (Look Sport)

mail-share icon Email
viewscnt

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele