Ultima oră
FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare
Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor! Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor!
Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească” Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească”
Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat” Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat”
Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”

Se întoarce la FCSB cu planuri mari. Discursul care o să le placă fanilor: "Nu vin să ies pe locul doi, vreau titlul!"

Superliga Publicat pe 13 iul 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19419878/1/fcb.jpg

 
Neubert se va ocupa de partea fizică împreună cu Horea Codorean şi Ovidiu Kurti, oamenii cu care a mai colaborat şi în trecut la FCSB. Iar obiectivul e unul singur, titlul de campioană: "Îl ştiu pe Pinti foarte bine. A fost un jucător grozav, un lider pe teren. Era foarte deştept şi inteligent. Am văzut că o să lucrăm toţi trei împreună (n.red - Toni Petrea, Mihai Pintilii şi Thomas Neubert). O să mai fie Horea Codorean, Ovidiu Kurti, antrenorul de portari şi să vedem cine o să mai fie. Pentru mine este important ca toată lumea să ştie că trebuie să lucrăm împreună pentru acelaşi scop.
 
Nu mă duc la FCSB să ies pe locul 2 sau 3. Mă duc la FCSB ca să câştig titlul. Nu mă duc la FCSB că să văd dacă mă calific în Europa. Merg la FCSB ca să joc în Europa în sezonul viitor. Asta vreau să fac şi o să lucrez cât de mult pot. Nu voi fi singur, voi avea o echipă în jurul meu şi vom încerca să duce FCSB acolo unde îi este locul - pe primul loc", a declarat Neubert, pentru Antena Sport.
 
Rămas aproape de Gigi Becali, MM Stoica va avea, la fel ca Alexandru Tudor, un rol important în viitorul apropiat al echipei: "Am vorbit destul de des în ultimul timp. Aşteptăm să ne întâlnim şi să punem la punct planul de bătaie. Avem o relaţie foarte bună. O să reuşim să facem performanţă doar dacă avem amândoi acelaşi plan. E foarte important să facem totul împreună. Doar dacă vom lucra împreună vom putea face performanţă", a mai punctat neamţul pe care Becali l-a convins să vină la FCSB cu un salariu de 10.000 de euro pe lună.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele