Ultima oră
Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă” Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă”
Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat” Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat”
Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani
Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj
Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari
Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League

Se oferă să-i rezolve problema lui Becali. Patronul care vrea să transfere la FCSB: "Mâine i-l dau"

Superliga Publicat pe 21 iun 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19397637/1/becali.jpg
Valeriu Iftime se ţine de poante cu Gigi Becali. În timp ce finanţatorul FCSB l-ar vrea pe tânărul de viitor Andrei Chindriş, patronul de la FC Botoşani îl propune pe colegul lui din defensivă, Andrei Şeroni (33 de ani), drept soluţie pentru rezolvarea problemelor din apărarea lui Bogdan Vintilă.
 
Planic, Cristea, Nedelcu şi Filip nu vor juca împotriva lui Gaz Metan Mediaş, duminică, de la 20:00, live pe Look Plus, iar centrul defensivei e marea bubă a roş-albaştrilor. Soluţia vine, însă, de la FC Botoşani, de unde Valeriu Iftime glumeşte şi îl propune pe Alin Şeroni: "De asta în săptămâna Paştilor domnul Becali voia să îl aducă pe Chindriş. Mirosea ceva că o să rămână fără niciun fundaş central, dar e liber Şeroni. I-l dau mâine pe Şeroni dacă vrea", a declarat patronul celor de la FC Botoşani, citat de Telekom Sport.
 
Într-o notă optimistă, Iftime crede că FCSB îşi va reveni rapid, dar şi că Andrei Miron, pe care l-a vândut la Bucureşti, e un fundaş pe care Vintilă se poate baza că-i poate conduce apărarea: "FCSB fiţi fără grijă, nu moare atât de uşor. Bate Gazul, doar noi îi batem, restul bate tot. FCSB nu e o echipă slabă, dacă i-au plecat doi jucători, sunt alţii. Miron nu e acolo? E considerat cel mai bun fundaş central la FCSB, să fim serioşi. La Cluj au avut ghinion, cu un super portar, să iei gol fără nicio ocazie de gol pentru cei de la Cluj, ei au avut 5 şi puteau să bată Clujul", mai punctează omul de afaceri.
 
În vârstă de 33 de ani, Alin Şeroni are în CV mai multe echipe din votbalul românesc, printre care Viitorul, FC Braşov, Poli sau UTA Arad, clubul de la care, în 2020, a fost transferat de FC Botoşani pentru a face cuplu cu Andrei Chindiş, tânărul dorit de FCSB, Valencia şi Fortuna Dusseldorf.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele