Ultima oră
Calificări dramatice pentru Fiorentina şi Aston Villa în semifinalele Conference League Calificări dramatice pentru Fiorentina şi Aston Villa în semifinalele Conference League
VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj 2-1. Moldovenii dau lovitura şi se califică după două decenii în finala Cupei VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj 2-1. Moldovenii dau lovitura şi se califică după două decenii în finala Cupei
O supravieţuitoare a cancerului la sân va alerga topless la maratonul de la Londra pentru a contribui la eliminarea stigmatului mastectomiei O supravieţuitoare a cancerului la sân va alerga topless la maratonul de la Londra pentru a contribui la eliminarea stigmatului mastectomiei
Englezii l-au distrus pe Haaland după eliminarea din sferturi: „A căzut îngrozitor! Nu a arătat nimic” Englezii l-au distrus pe Haaland după eliminarea din sferturi: „A căzut îngrozitor! Nu a arătat nimic”
Fraţii Maior, la start în a doua etapă din Campionatul Mondial de Raliuri
Fraţii Maior, la start în a doua etapă din Campionatul Mondial de Raliuri
CFR Cluj are de dat bani către un fost jucător. Acesta a avut câştig de cauză la comisii CFR Cluj are de dat bani către un fost jucător. Acesta a avut câştig de cauză la comisii

Se poate declanşa un mare scandal în fotbalul francez. Olympique Marseille ar fi în posesia unei înregistrări video care arată cum Neymar îl jigneşte pe Hiroki Sakai

Ligue 1 Publicat de Daian Cutu pe 22 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38120/19489019/1/ney.jpg

Olympique Marseille are imagini ce arată că Neymar, care a decarat că a fost victima insultelor rasiste, i-ar fi adresat el însuşi cuvinte jignitoare japonezului Hiroki Sakai, în timpul controversatului meci dintre PSG şi OM, de la mijlocul lunii septembrie, a declarat, marţi, pentru AFP o sursă apropiată clubului din Marsilia, care a dorit să rămână anonimă.

În timp ce brazilianul a susţinut că a fost ţinta unor remarce rasiste din partea fundaşului spaniol al echipei din Marsilia, Alvaro Gonzalez, acuzaţiile reciproce din mass-media braziliene şi spaniole s-au înmulţit în ultimele ore, într-o prelungire a acestui furtunos clasic, cu cinci eliminări.

OM are imagini în care Neymar l-ar insulta pe Sakai, a asigurat o sursă apropiată clubului din Marsilia, confirmând informaţii de la postul de radio spaniol Cadena Cope. Aceste remarce rasiste, potrivit aceleiaşi surse, ar fi fost făcute de două ori de către superstarul brazilian al PSG.

Luni, postul brazilian TV Globo a anunţat că PSG a oferit Ligii franceze de fotbal profesionist (LFP) un videoclip care arată, potrivit experţilor în citirea buzelor, că Neymar ar fi fost victima remarcelor rasiste în timpul derbiului PSG-OM, din 13 septembrie, de pe Stadionul Parc des Princes.

Această bătălie mediatică are loc în momentul în care Comisia de Disciplină a LFP a deschis o anchetă cu privire la injuriile rasiste despre care Neymar spune că le-a primit de la Alvaro. Ancheta ar trebui, de asemenea, să permită studierea cuvintelor brazilianului, care ar fi lansat o insultă homofobă la adresa lui Alvaro, potrivit imaginilor analizate de presa spaniolă.

"Nu comentăm" acest caz, a declarat un purtător de cuvânt al OM. "Vom încredinţa comisiei toată expertiza şi analizele noastre", a adăugat el.

De partea cealaltă, Paris Saint-Germain a transmis o înregistrare video către LFP, cu imagini care fac lumină cu privire la comportamentul jucătorilor, a declarat pentru AFP o sursă apropiată clubului parizian, care de asemenea a dorit să rămână anonimă.

"Acestea sunt doar acuzaţii făcute de un jurnalist spaniol (n.r. - de la Cadena Cope), fără îndoială controlat de la distanţă de clubul din Marsilia. Pentru noi, asta nu are valoare. De obicei, în astfel de cazuri, când ai un videoclip, îl postezi pe reţelele de socializare, este mult mai eficient", a continuat această sursă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Ligue 1

Ultimele articole Toate articolele