Ultima oră
VIDEO | Jorge Costa, dezamăgit de arbitrajul lui Colţescu! "A fost o fază clară. Am respectat prea mult adversarul" VIDEO | Jorge Costa, dezamăgit de arbitrajul lui Colţescu! "A fost o fază clară. Am respectat prea mult adversarul"
Deaconu îl acuză de furt pe Colţescu: "E inadmisibil!". EXCLUSIV | Vinovatul găsit de Miriuţă şi Stanciu la faza penalty-ului: "Nu ai voie să faci aşa ceva!" Deaconu îl acuză de furt pe Colţescu: "E inadmisibil!". EXCLUSIV | Vinovatul găsit de Miriuţă şi Stanciu la faza penalty-ului: "Nu ai voie să faci aşa ceva!"
VIDEO | Victorie cu emoţii pentru FCSB la Mediaş! Toni Petrea: "Ne-am făcut meciul greu. Accidentările şi-au pus amprenta" VIDEO | Victorie cu emoţii pentru FCSB la Mediaş! Toni Petrea: "Ne-am făcut meciul greu. Accidentările şi-au pus amprenta"
EXCLUSIV | FCSB, apreciată de oamenii de fotbal. Verdict comun în studioul Fotbal Look: "Arată a echipă mare!" EXCLUSIV | FCSB, apreciată de oamenii de fotbal. Verdict comun în studioul Fotbal Look: "Arată a echipă mare!"
VIDEO | Penalty sau simulare? FCSB câştigă la Mediaş după o decizie controversată a lui Colţescu VIDEO | Penalty sau simulare? FCSB câştigă la Mediaş după o decizie controversată a lui Colţescu
VIDEO | Gaz Metan - FCSB 2-3. Echipa lui Petrea devine lider în Casa Liga 1 după un penalty uşor acordat de Colţescu şi transformat de Buş în minutul 90! VIDEO | Gaz Metan - FCSB 2-3. Echipa lui Petrea devine lider în Casa Liga 1 după un penalty uşor acordat de Colţescu şi transformat de Buş în minutul 90!

Se practică şi în Ligue 1. Tuchel dă vina pe arbitraj după ruşinea PSG-ului

PSG Publicat pe sâmbătă, 11:57
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/19624422/1/tuchel.jpg

PSG s-a făcut de râs în meciul cu AS Monaco. Chiar dacă au condus cu 2-0, parizienii au comis-o şi au cedat în cele din urmă cu 2-3. Thomas Tuchel a dat vina pe arbitraj pentru cele întâmplate, considerând că în prima repriză echipa sa a fost penalizată pe nedrept de o reuşită, pe motiv eronat de offside.

Tuchel nu s-a ferit însă să îi critice pe jucători pentru prestaţia extrem de modestă din partea a doua, atunci când au şi încasat cele trei goluri. A sesizat o lipsă totală de concentrare.

În prima repriză am reuşit două goluri şi am mai avut încă două anulate (n.r. de VAR). Cred că cel de-al treilea, anulat pentru offside, a fost valid...

În repriza a doua ne-a lipsit concetrarea, nu am fost suficient de serioşi, nu am avut aceeaşi calitate pe teren şi nici nu ne-am apărat cum trebuie. Pentru asta suntem responsabili. Cred că am luat lucrurile prea uşor şi când era 2-0 jucătorii trăiau cu impresia că este deja 3-0 sau 4-0.

Mereu există posibilitatea să pierzi un meci, dar să pierzi de o asemenea manieră e foarte ciudat...În primele minute din repriza a doua am recuperat mingi importante, dar apoi ne-am oprit complet. N-am putut să câştigăm duelurile, mereu eram în întârziere. Nu e normal”, a afirmat Thomas Tuchel.

Formaţia Paris Saint-Germain a fost învinsă, vineri, în deplasare, cu scorul de 3-2, de echipa AS Monaco, în etapa a 11-a a campionatului Franţei.

PSG a condus la pauză cu 2-0 prin golurile marcate de Mbappe (25) şi (37 -penalti). Pentru AS Monaco au punctat Volland (52, 65) şi Fabregas (84 - penalti).

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

PSG

Ultimele articole Toate articolele