Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Se practică şi în Ligue 1. Tuchel dă vina pe arbitraj după ruşinea PSG-ului

PSG Publicat pe 21 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/19624422/1/tuchel.jpg

PSG s-a făcut de râs în meciul cu AS Monaco. Chiar dacă au condus cu 2-0, parizienii au comis-o şi au cedat în cele din urmă cu 2-3. Thomas Tuchel a dat vina pe arbitraj pentru cele întâmplate, considerând că în prima repriză echipa sa a fost penalizată pe nedrept de o reuşită, pe motiv eronat de offside.

Tuchel nu s-a ferit însă să îi critice pe jucători pentru prestaţia extrem de modestă din partea a doua, atunci când au şi încasat cele trei goluri. A sesizat o lipsă totală de concentrare.

În prima repriză am reuşit două goluri şi am mai avut încă două anulate (n.r. de VAR). Cred că cel de-al treilea, anulat pentru offside, a fost valid...

În repriza a doua ne-a lipsit concetrarea, nu am fost suficient de serioşi, nu am avut aceeaşi calitate pe teren şi nici nu ne-am apărat cum trebuie. Pentru asta suntem responsabili. Cred că am luat lucrurile prea uşor şi când era 2-0 jucătorii trăiau cu impresia că este deja 3-0 sau 4-0.

Mereu există posibilitatea să pierzi un meci, dar să pierzi de o asemenea manieră e foarte ciudat...În primele minute din repriza a doua am recuperat mingi importante, dar apoi ne-am oprit complet. N-am putut să câştigăm duelurile, mereu eram în întârziere. Nu e normal”, a afirmat Thomas Tuchel.

Formaţia Paris Saint-Germain a fost învinsă, vineri, în deplasare, cu scorul de 3-2, de echipa AS Monaco, în etapa a 11-a a campionatului Franţei.

PSG a condus la pauză cu 2-0 prin golurile marcate de Mbappe (25) şi (37 -penalti). Pentru AS Monaco au punctat Volland (52, 65) şi Fabregas (84 - penalti).

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

PSG

Ultimele articole Toate articolele